Gest necumpătat al polițistului acuzat de crima de la Pitești. Ce le-a făcut el unor oameni nevinovați!

Gest necumpătat al polițistului acuzat de crima de la Pitești. Ce le-a făcut el unor oameni nevinovați!
| Foto: spynews.ro.

Polițistul care a fost arestat, alături de un coleg, pentru uciderea unui pensionar din Pitești, era „defect” din „fabrică”.

Nici nu apucase să iasă din „Fabrica de polițiști” de la Câmpina, că Daniel Drăghici - fiu de polițist - se și apucase de produs bani, ilegal.

Mai exact, a furat din banii de flagrant, într-un dosar cu metoda „Accidentul”. Din banii pensionarului, „omul legii” și-a cumpărat un laptop și și-a tunat mașina.

Deși existau probe clare, șefii infractorului au pus batista pe țambal și i-au dat dat o sancțiune „aspră” i-au diminuat salariul cu 20%, timp de trei luni. Trimis la Țăndărei, fiul de polițist s-a apucat să facă bani. Și, potrivit presei locale, cine nu „cotiza”, avea parte de o răzbunare incredibilă.

„Instigă, provoacă, se răzbună, îşi reglează problemele cu banii, toate acestea sub umbrela uniformei pe care o poartă... Ei bine, nu puţine au fost cazurile în care a oprit în trafic şoferi de etnie romă, aceştia l-au înjurat, el nu a luat nici o măsură, expunându-şi colegii de echipaj.

Referitor la colegi, am putea să-i numim şi „creditori“, Drăghici împrumutându-se la aceştia pentru diverse vicii, că altfel nu putem explica de ce nu-şi plăteşte chiria pe unde locuieşte.

Un tânăr plecat în Norvegia, care i-a pus la dispoziţie apartamentul, şi acum aşteaptă chiria de la Drăghici pentru mai multe luni, dar şi pentru utilităţi unde a lăsat facturi imense. Iar dacă vreun coleg-creditor îi cere banii împrumutaţi, Drăghici se răzbună pe rudele aceluia, sancţionându-le pentru diverse abateri rutiere inventate.

Dacă am ajuns la capitolul „abateri rutiere inventate“, să nuanţăm. Pentru că mereu are probleme cu banii, vânează oamenii de afaceri locali. Într-unul dintre cazuri, afaceristul vizat era la un botez, la Restaurantul Unirea din Ţăndărei.

Nu s-a lăsat până nu l-a luat la sediul Poliţiei oraşului pentru a-l identifica şi a-i aplica o banală amendă de circulaţie. Cu alt afacerist din zonă, de câte ori îl vede mai are un pic şi se aruncă pe capota acestuia în ideea de a-l provoca. Zilele trecute a vrut să-l amendeze pentru că avea adeverinţa pe propria răspundere pe WhatsApp, şi nu printată.

Exemplele ar putea continua, dar îi mai lăsăm şi pe cei de la SIPI să-i documenteze activitatea”, a dezvăluit Cristian Filip, potrivit spynews.ro.

Comenteaza