Elena Udrea face anunțul ȘOC despre Traian Băsescu. Era internat în stare gravă. Informația...

Elena Udrea face anunțul ȘOC despre Traian Băsescu. Era internat în stare gravă. Informația...

Elena Udrea a făcut declarații publice despre starea de sănătate a fostului președinte Traian Băsescu.

De zilele trecute s-a aflat că Traian Băsescu are probleme grave de sănătate. Fostul președinte al României este internat la o clinică din Bruxelles, din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Politicianul a avut nevoie de îngrijiri medicale la o zi după ce a fost declarat colaborator al Securității. După ce Maria Băsescu a rupt tăcerea despre starea de sănătate a politicianului, acum Elena Udrea își expune și ea părerea.

Elena Udrea a declarat pe 29 martie 2022 că situația în care se află Băsescu este una nedreaptă. Pentru că a fost transportat la Bruxelles fără pază, fără nici un pic de protecție, a stârnit revolta Elenei Udrea care acuză sistemul politic actual de iresponsabilitate.

„Problema este că Traian Băsescu este o instituție, este instituția unui fost președinte. Câtă vreme statul își permite riscul să lase un fost președinte fără pază, fără protecție, și nu orice președinte, nu unul care a mâncat semințe la Cotroceni... A fost președintele care a discutat cu Joe Biden despre scutul de la Deveselu.

Ce s-ar întâmpla dacă din greșeală salvarea care l-a luat pe Traian Băsescu de la Bruxelles îl ducea la Moscova? Ce s-ar fi întâmplat în cazul ăsta, neavând pază, neavând nimic?’’, a declarat ea.

Blondina consideră că în aceste momente lui Traian Băsescu i se întâmplă o nedreptate. Aceasta îi avertizează pe cei care sunt la conducerea țării că roata se întoarce și ar trebui să fie mai atenți de acum încolo.

„Mulți dintre cei care conduc astăzi statul român cred că ar trebui să se gândească de două ori când iau astfel de măsuri. Pentru că roata se învârte. Și am văzut cu toții că se învârte!”, a mai spus Elena Udrea, marți, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza