Două fete au fost violate de un om de afaceri, la pisină. Tatăl uneia dintre victime: "Fata trece printr-o traumă. Şi ea şi prietena ei"

Două fete au fost violate de un om de afaceri, la pisină. Tatăl uneia dintre victime: "Fata trece printr-o traumă. Şi ea şi prietena ei"

Cele două minore care ar fi fost violate la piscină de un om de afaceri din Târgu-Jiu își amintesc că bărbatul le-ar fi dat să bea și ar fi profitat de ele.

Reporter-tatăl uneia dintre fete: -Cum se simte fata?
- Din păcate, rău. Fata trece printr-o traumă. Şi ea şi prietena ei.

În prezenţa familiilor, dar şi a unui psiholog de la Protecţia Copilului, adolescentele au povestit coşmarul prin care au trecut la piscina deţinută de omul de afaceri.

Lidia Bîrsanu, psiholog DGASPC Gorj: Nu-şi amintesc foarte multe informaţii. Mai sunt şi alte aspecte care, să zic aşa, le-a afectat gândirea lor la momentul producerii.

Fetele au realizat târziu ce li se întâmplă deoarece bărbatul le-ar fi dat să bea alcool. Mult timp, nu le-au spus părinţilor, de ruşine.

Lidia Bîrsanu, psiholog DGASPC Gorj: Stând de vorbă una cu alta, şi-au dat seama de gravitatea situaţiei şi au luat decizia că este bine să facă ceva concret în acest sens.

Scenele, surprinse pe camera de supraveghere la care doar individul avea acces, au apărut pe internet. Fetele vor avea nevoie mult timp de-acum înainte de consiliere psihologică.

Lidia Bîrsanu, psiholog DGASPC Gorj: Starea lor emoţională este destul de afectată, aspect care decurge din perioada audierilor şi din discuţiile cu acestea. Şi părinţii sunt afectaţi pentru că este dureros pentru un părinte să treacă prin astfel de momente.

Individul era prieten cu părinţii fetelor. Copilele au crescut sub ochii lui. Părinţii vor să ştie dacă fetele au avut droguri puse în pahar şi vor analize din firul de păr, acolo unde substanţele interzise rezistă cel mai mult. Sunt dispuşi să suporte chiar ei cheltuiala, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza