Doliu uriaș! Un mare artist al României s-a stins pe patul de spital! Ce boală l-a răpus..

Doliu uriaș! Un mare artist al României s-a stins pe patul de spital! Ce boală l-a răpus..
| Foto: ziareonline.ro

Un mare artist a murit la doar 53 de ani, pe patul de spital. Carlos Marín, membrul formației Il Divo, s-a stins din cauza COVID-19.

Carlos Marín, membrul formației Il Divo, a murit din cauza COVID-19. Este vestea ce a cutremurat întreg mapamondul. Ceilalți membri ai grupului sunt în stare de șoc, iar familia regretatului artist nu poate să conceapă că el nu se mai află printre noi. Cântărețul de origine spaniolă și-a dat ultima suflare pe patul de spital, la numai 53 de ani.

Carlos Marín, membrul formației Il Divo, a murit din cauza COVID-19. Celebrul bariton s-a stins din viață ieri, pe 19 decembrie 2021. De atunci, lumea muzicii este mai săracă, după ce a pierdut o voce inconfundabilă. De-a lungul timpului, milioane de oameni s-au arătat impresionați de talentul lui și a s-a lăudat cu fani în toată lumea.

Este doliu în lumea artistică, după ce Carlos Marín s-a stins din viață la numai 53 de ani. Cântărețul spaniol, membru al grupului Il Divo, a murit pe patul de spital. Fusese diagnosticat cu COVID-19 și deși a luptat pentru viața lui, din păcate, boala l-a răpus. Apropiații lui sunt în stare de șoc și nu pot să conceapă că au suferit o asemenea pierdere uriașă.

Anunțul cutremurător a fost făcut pe contul oficial de Twitter al cvartetului. În mesaj, colegii lui Carlos Marín au transmis că îi vor simți mereu lipsa. În plus, au transmis că nu va mai exista niciodată o altă voce și un spirit ca cel al regretatului bariton.

„Cu sufletul greu vă anunţăm că prietenul şi partenerul nostru Carlos Marín a murit. Prietenii, rudele şi fanii îi vor simţi lipsa. Nu va mai exista o altă voce şi un spirit ca ale lui Carlos’, se arată în mesajul de pe Twitter.

Carlos Marín fusese diagnosticat cu COVID-19 și se afla la Terapie Intensivă într-un spital din Manchester. Regretatul artist era intubat și se afla în comă indusă, relatează TVE. În primă fază, după ce primise diagnosticul, spectacolele programate pentru această iarnă fuseseră reprogramate pentru vara anului 2022. Din păcate, fanii nu-l vor mai putea vedea pe scenă.

Fondatorul cvartetului liric Il Divo este Simon Cowell. Tot el a înființat mai târziu și trupa One Direction. Carlos Marín a apărut ca actor în mai multe musicaluri și a devenit membru al grupului în anul 2003. El a fost coleg cu Urs Bühler, Sébastien Izambard şi David Miller.

Carlos Marín a fost căsătorit cu artista Innocence

Carlos Marín, Urs Bühler, Sébastien Izambard şi David Miller au lansat până acum 9 albume de studio. Printre ele se numără „Il Divo’, din 2004, și „For Once In My Life: A celebration of Motown’, din 2021. Acestea au avut un succes excepțional și au fost vândute în circa 40 de milioane de copii pe întreg mapamondul, scrie adevarul.ro.

Carlos Marín a bifat o reușită și solo, anul trecut. În 2020, el a lansat discul „Portrait’. Baritonul întregistrase și o versiune a hit-ului „Bohemian Rhapsody’ a celebrei trupe Queen. Regretatul artista s-a născut pe 13 octombrie 1968, în Rüsselsheim, Germania. A fost căsătorit cu artista Innocence în perioada 2006–2009, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza