Doliu uriaș în România chiar înainte de Crăciun. Anunțul morții a venit pe neașteptate

Doliu uriaș în România chiar înainte de Crăciun. Anunțul morții a venit pe neașteptate

Marcel Popescu, fostul președinte al CS Dinamo s-a stins la vârsta de 72 de ani.

Anuntul disparitiei sale a fost facut in urma cu putin timp de Ionel Culina, ofiterul de presa al FC Dinamo.

“Dumnezeu să te odihnească, Marcel Popescu! La finalul anului 1999, Marcel Popescu lăsa liber postul de ofițer de presă al fotbalului dinamovist pentru a prelua funcția de președinte al CS Dinamo.

Mulțumesc, Marcel Popescu, pentru tot ce ai făcut pentru culorile clubului pe care l-ai iubit necondiționat până astăzi! Împlinise 72 de ani luna trecută, pe 20 noiembrie. Sincere condoleanțe!”, a scris Ionel Culina pe Facebook.

Chestorul Marcel Popescu a fost preşedintele CS Dinamo, între 2000 şi 2009, fiind înlocuit în funcţie de Elisabeta Lipă. De asemenea, el a făcut parte din Consiliul de Administraţie al FC Dinamo, gruparea de fotbal.

Fan declarat al echipei Dinamo, Marcel Popescu a ținut legătura în ultimii ani cu Nicolae Badea, fostul finanțator al „câinilor”, și cu legenda Cornel Dinu, notează Libertatea.

În ultimii ani, CS Dinamo a dorit să-l readucă la conducere, dar fostul comandant a refuzat să reintre în circuit. A fost în ultima vreme consilierul lui Octavian Morariu, ex-președinte COSR și membru CIO.

„Am fost la câteva meciuri ale Barcelonei, dar, la un moment dat, mi-a părut rău, consider că s-ar fi văzut mai bine meciurile la televizor, plus că pe canapeaua din sufragerie aș fi avut și persoane cu care să comentez partida. Am avut loc în tribună la cucuieți, sus, în vârf, de unde fazele nu pot fi urmărite foarte bine. Eu țin cu Barcelona, am si abonament de socios, și cu Manchester United, dar îmi place și de Pep Guardiola”, a declarat Marcel Popescu în trecut, potrivit ziareonline.ro

Comenteaza