Decizia momentului la Guvern! Banii de are vor beneficia toți românii

Decizia momentului la Guvern! Banii de are vor beneficia toți românii

Autoritățile române au vorbit în ultima vreme despre un pachet de sprijin pentru economia românească.

Anunț important pentru români din partea Guvernului României. Este vorba despre un pachet de sprijin pentru economia românească. Ce declarații a oferit Premierul Nicolae Ciucă.

Anunț important pentru toți românii, referitor la un pachet de sprijin pentru economia românească. Premierul Nicolae Ciucă a vorbit despre impactul pe care îl va avea acesta asupra bugetului de stat, și anume 3,4% din PIB. Potrivit informațiilor, Comisia Europeană este de acord cu ”flexibilizarea a tot ceea ce poate să însemne fondurile care nu au fost sau nu pot fi cheltuite din pachetul 2014-2020”, arată capital.ro.

De asemenea, Premierul Nicolae Ciucă a declarat: ”Tocmai de aceea nu ne grăbim să anunţăm pachetul de măsuri, pentru că dorim să corelăm efortul bugetar naţional cu Comisia Europeană. S-a discutat şi cu Comisia Europeană. Este de acord să existe o flexibilizare a tot ceea ce poate să însemne fondurile care nu au fost sau nu pot fi cheltuite din pachetul 2014-2020”.

Totodată, Premierul a vorbit și despre eventualele proiecte pe care țara noastră nu le va putea finaliza.

”Au fost transmise datele referitoare la o primă disponibilizare. Cert este că acea sumă poate să crească în funcţie de onestitatea noastră şi modul în care reuşim să identificăm cu adevărat acele proiecte care nu vor fi finalizate”, a mai spus Premierul, potrivit cancan.ro.

Etichete
Comenteaza