Clujeanca Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre viață grea înainte de celebritate! Cu câți lei pe zi trăia: „Nu știu cine s-ar fi...”

Clujeanca Vlăduța Lupău, dezvăluiri despre viață grea înainte de celebritate! Cu câți lei pe zi trăia: „Nu știu cine s-ar fi...”

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate artiste din România, însă viața ei nu a fost mereu una ușoară.

Chiar dacă acum are o viață la care mulți visează, Vlăduța Lupău mărturisea că nu a trăit mereu pe picior mare. Deși artista provine dintr-o familie care nu a avut problemele cu banii, se pare că părinții nu erau prea darnici cu ea și au încercat să o învețe să trăiască modest. Cântăreața a primit această lecție în anii studenției și mărturisește că la acea vreme se descurca destul de greu.

Pe vremea când era studentă în Cluj, Vlăduța Lupău ducea o viață modestă. Părinții vedetei nu aveau alocat un buget prea larg pentru fiica lor, iar cântăreața trebuia să se descurce singură. Mai exact, vedeta a povestit că în facultate părinții o ajutau cu trei lucuri: îi băgau motorină în mașină, îi trimiteau pachet cu mâncare și îi dădeau o sumă mică de bani pe săptămână.

Concret, Vlăduța Lupău spune că prinții îi dădeau 50 de lei în fiecare săptămână, iar cu acești bani trebuia să își satisfacă toate dorințele. Acest lucru înseamnă că vedeta trăia doar cu 10 lei pe zi. Iar când weekendul venea fugea repede acasă pentru a mai face câteva provizii. Mama ei îi pregătea pachet, iar acesta și cei 10 lei pe zi erau sigurele resurse pe care cântăreața le avea.

„Mai mult de 50 de lei pe săptămână eu nu am primit niciodată, până am terminat facultatea. Nu știu cine s-ar fi descurcat cu 50 de lei pe săptămână. Motorina ne-o băga de acasă, ca să ne ajungă Cluj-Șimleu, nu mai mult, ca să facem noi plimbări prin Cluj cu mașina”, a povestit Vlăduța Lupău, potrivit cancan.ro.

Comenteaza