Cum a aflat clujeanca Vlăduţa Lupău că este din nou însărcinată. Vestea a venit chiar într-un moment de cumpănă pentru familia ei

Cum a aflat clujeanca Vlăduţa Lupău că este din nou însărcinată. Vestea a venit chiar într-un moment de cumpănă pentru familia ei
| Foto: ciao.ro

Vlăduța Lupău trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, de când a aflat că este însărcinată pentru a doua oară.

În cadrul unui interviu recent, cântăreaţa a dezvăluit cum a aflat că este din nou însărcinată. 

La nici doi ani de când l-a adus pe lume pe primul lor copil, Vlăduţa Lupău şi Adi Rus aşteaptă cu nerăbdare să-l cunoască pe noul membru al familiei. Vestea a venit ca un şoc pentru cei doi, iar recent cântăreaţa a povestit cum a aflat.

Se pare că artista a aflat că va fi din nou mamă într-un moment nu tocmai fericit. Mai exact, Vlăduţa Lupău trebuia să facă unele investigaţii, iar una dintre analize a necesitat câteva controale mai amănunţite. Astfel medicii i-au spus că aşteaptă un copil.

„Trebuia să merg la un control legat de o altă problemă de sănătate și să îmi facă ceva ce necesită sedare, iar pentru asta nu trebuia să fiu însărcinată, ori eu aveam deja două zile de întârziere. Ca să pot merge la acel control, a fost nevoie să fac testul… și așa a fost surpriza. (râde) Desigur, am amânat acel control pe toamnă”, a mărturisit Vlăduța Lupău, potrivit ciao.ro.

Comenteaza