Clujeanca Vlăduța Lupău a împlinit 33 de ani. Cum și-a petrecut ziua de naștere, fiind în doliu: „Nostalgie și emoții”

Clujeanca Vlăduța Lupău a împlinit 33 de ani. Cum și-a petrecut ziua de naștere, fiind în doliu: „Nostalgie și emoții”
| Foto: spynews

Vlăduța Lupău a împlinit 33 de ani și este mai fericită ca oricând, este o mamă împlinită și o artistă iubită de public.

Vlăduța Lupău a împlinit 33 de ani chiar de Ziua Internațională a Femeilor, având parte de o dublă sărbătoare. Cântăreața a preferat să facă alte activități în locul unei petreceri cu mare fast, așa cum a obișnuit înainte. După ce s-a întors din Maldive, vacanță pe care a considerat-o cadou, atât pentru ea, cât și pentru soțul ei, a preferat să aibă câteva zile mai liniștite.

Pe rețelele de socializare, a mărturisit că a preferat să nu organizeze nimic, dar a făcut alte activități care să-i aducă bucurie. A mers la biserică, a vorbit doar cu cei dragi, preferând să nu răspundă la telefon, lucru pe care îl face în fiecare an. Totodată, are un moment de nostalgie, când privește toate amintirile frumoase pe care le-a acumulat de-a lungul anilor.

”E primul an în care aleg să nu “îmi țin ziua” … și totuși a fost perfect! Vă mulțumesc mult ca sunteți aici, cu si pentru mine! Cu drag, Vlăduța ♥️.

Să vă zic ce obișnuiesc să fac de ziua mea?!
Să:
1. NU răspund la telefon (aici face excepție mama mea și foarte puține persoane apropiate) DAR răspund la mesaje (pentru ca ador să îmi exprim gândurile prin scris și la fel să și citesc gândurile altora tot puse în scris )
2. În fiecare an, am avut un moment de lacrimi de ziua mea, cred ca se bazează pe nostalgie și emoții.
3. Să merg la biserică.
4. Să NU urez niciunei femei “La mulți ani” decât mamei mele și asta nu din răutate, ci ca să simt și eu ca e ziua mea pe 8 Martie” , a scris Vlăduța Lupău pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

Comenteaza