Vlăduța Lupău are probleme grave de sănătate! De ce a ajuns vedeta pe mâinile medicilor

Vlăduța Lupău are probleme grave de sănătate! De ce a ajuns vedeta pe mâinile medicilor
| Foto: wowbiz.ro

Vlăduța Lupău şi-a anulat mai multe concerte din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă.

În luna decembrie, artista trebuia să ajungă în Londra şi Statele Unite, acolo unde avea mai multe concerte programate.

Urma să cânte în restaurantul lui Gheorghe Gheorghiu, însă a fost înlocuită cu Romică Țociu și Cornel Palade pentru că starea de sănătate nu i-a permis să zboare. Mai mult, aceasta şi-a anulat şi un spectacol la Londra, iar la momentul respectiv organizatorii nu au fost deloc încântaţi.

Se pare că doctorii i-au recomandat odihnă totală pentru că organismul ei a atins limitele maxime. Vlăduța Lupău se confruntă cu epuizarea şi are nevoie de tratament pentru a se pune pe picioare. Duminică, artista a ajuns din nou pe perfuzii, însă le-a transmis fanilor săi faptul că nu au motive de îngrijorare şi totodată a ţinut să le mulţumească pentru gândurile bune.

Vlăduța Lupău s-a confruntat cu probleme de sănătate și anul trecut, la jumătatea lunii octombrie. La momentul respectiv, artista le-a mărturisit fanilor că o tuse îi dă bătăi mari de cap și că în țară nu a găsit rezolvarea, astfel că urmează să se ducă în Franța, la Paris.

“Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal’. Asta este cea mai mare problemă a mea! Efectiv nu știu ce să mai fac. Le-am încercat pe toate”, anunța Vlăduța Lupău pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza