Vlăduța Lupău a gafat-o grav de față cu sute de oameni: „Mă închid în casă”

Vlăduța Lupău a gafat-o grav de față cu sute de oameni: „Mă închid în casă”

Se pare că nu a fost cea mai bună zi pentru Vlăduța Lupău, care a trecut printr-un moment neplăcut în timp ce se afla în centrul Clujului.

Vlăduța Lupău ține legătura cu internauții prin intermediul rețelelelor de socializare și este sinceră atunci când vine vorba depre viața ei, cum s-a întâmplat și această dată. Artista nu a început deloc weekend-ul în forță, ci din contră.

După ce nu a putut ieși din garaj din cauza lipsei curentului din imobilul în care locuiește, Vlăduța Lupău e ieșit să ia prânzul în oraș, însă nu a decurs așa cum s-ar fi așteătat.

Vlăduța Lupău a ales să mănânce o supă cremă la prânz, însă mîncarea a ajuns și pe blugii ei. Vedeta a spus că nu va mai ieși din casă și își va petrece restul zilei făcând curat, ca o adevărată gospodină.

„Nu e ziua mea bună. Mă închid în casă azi. Deci eu nu cred, suntem și în centrul Clujului. Mă arde. Blugii mei au mâncat supă cremă fierbinte (…) Am adus blugii la spălat. Azi stau în casă, fac curat ca o nevastă…”, a transmis Vlăduța Lupău pe InstaStory.

Nu a fost singura situație neplăcută în care s-a aflat soția fotbalistului Adrian Rus. Cântăreața a încercat să scoată mașina din garaj, însă nu a putut pentru că nu era curent în imobilul în care locuiește, așa că a fost nevoită să-și comanda un taxi pentru a ajunge la destinație, potrivit fanatik.ro.

„Cine a mai pățit treaba asta? Te pregătești, te grăbești să ieși din garaj și garajul nu merge pentru că nu este curent în scară”, a mai povestit interpreta de muzică populară.

Comenteaza