Oana Lis, diagnosticată cu cancer! Cum se simte soţia fostului edil după ce a fost operată de urgență

Oana Lis, diagnosticată cu cancer! Cum se simte soţia fostului edil după ce a fost operată de urgență

Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer la începutul anului și a fost nevoită să se opereze de urgență.

În cadrul unui interviu recent, blondina a vorbit despre perioada dificilă prin care a trecut. În urmă cu doar câteva luni a suferit intervenţia chirurgicală, iar în prezent se află în continuare sub supravegherea medicilor.

De asemenea, soţia lui Viorel Lis spune că trebuie să aibă grijă şi să îşi aplice pe piele diverse creme atunci când iese afară din casă. Vedeta a explicat într-un interviu recent că tratamentul nu este deloc unul ieftin.

„Cred că 99 % din zile m-am dat cu cremă, cu factor de protecție mare, cea de bebeluși, dar au fost 1% zile în care am uitat, pur și simplu am uitat, fără să vrei te îmbraci repede și ieși afară, când ieșeam afară din casă îmi aduceam aminte că nu m-am dat cu cremă în locul operației, mă simțeam foarte prost, dar aveam norocul că am în mașină tot felul de bluze și încercam să mă protejez, să-mi pun peste”, spunea Oana Lis.

Soția fostului primar al Capitalei a mai povestit că diagnosticul a venit ca un șoc pentru ea, mai ales că nu a avut niciun simptom.

„Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac și eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele”, spune vedeta, potrivit ciao.ro.

Comenteaza