Viorel Lis în prag de moarte... Oana: "să vă rugați pentru el"

Viorel Lis în prag de moarte... Oana: "să vă rugați pentru el"

Viorel Lis a întâmpinat în ultima perioadă tot mai multe probleme de sănătate.

Fostul edil al Capitalei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. În ultima perioadă, părea că Viorel s-a stabilizat și că starea lui de sănătate se îmbunătățește. Cu toate acestea, bărbatul a ajuns din nou la spital, alături de soția lui, care îl ajută.

Lis este internat într-o unitate spitalicească de recuperare, deoarece starea lui s-a deteriorat în doar o săptămână. Astăzi, Oana Lis a anunțat, pe rețelele de socializare, că Viorel nu este deloc într-o formă bună. Vedeta a decis că trebuie să îi fie alături partenerului ei de viață. De aceea, s-a internat alături de soțul ei, pentru a îi fi aproape.

În cursul acestei zile, vedeta a postat un mesaj trist, în mediul online. Oana a transmis că Viorel nu se mai poate mișca, starea lui de sănătate fiind foarte agravată. Mai mult, soția lui Viorel le-a cerut urmăritorilor săi să se roage pentru Lis, ceea ce înseamnă că situația este destul de dificilă.

„Viața nu e lapte și miere... decât in social media, în filme și in poveștile Disney!!!...În realitate lucrurile ni-i se întâmplă și cu bune și cu mai puțin bune...așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într- un spital de recuperare cu Viorel că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână...nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă ca să se recupereze si sa nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el si bineînțeles am și eu durerile mele de tratat.....Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun pentru că eu cred în energii și dacă sunteți aici pe pagina mea...aveți energie bună în suflet...și cu ajutorul medicilor si asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac si cu susținerea voastră energetică care a mai funcționat...eu sper într-o ameliorare pentru că calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută!’’, a scris Oana Lis.

Cei doi sunt împreună din 1998, dar s-au căsătorit în anul 2009. Oana este a treia soție a lui Viorel Lis. Oana și Viorel formează un cuplu atipic, între ei fiind o diferență de vârstă de 35 de ani. Cu toate acestea, vârsta nu a stat în calea fericirii lor.

 

 

Comenteaza