Viorel Lis are probleme mari. Oana face mărturisiri șocante: „Nu am simțit așa ceva în viața mea. El nu-și dădea seama unde este și ce face”

Viorel Lis are probleme mari. Oana face mărturisiri șocante: „Nu am simțit așa ceva în viața mea. El nu-și dădea seama unde este și ce face”
| Foto: ziareonline.ro

 Oana Lis a făcut dezvăluiri de pe patul de spital și a povestit prin care a trecut de când ea și Viorel s-au infectat cu COVID. 

Oana a mărturisit că simptomele au fost diferite pentru fiecare, iar virusul a făcut ravagii în organismul fostului edil, care suferă de diabet. Din păcate, starea lui Viorel Lis a fost una gravă, acesta a avut saturație mică, iar uneori își pierdea cunoștiința.

Nici Oanei Lis nu i-a fost ușor, ea a trecut prin stări de vomă, leșin, tuse, însă la momentul actual aceasta a declarat că starea amândurra este stabilă și că sunt foarte bine îngriiți.

Oana a menționat că deși sunt vaccinați, cuplul a amânat doza trei și consideră că acesta este motivul pentru care simptomele au fost atât de intense.

„Simptomele sunt diferite pentru fiecare, eu am avut stări de vomă, leșin, tremurat, lipsă de miros, tuse, iar la Viorel au fost alte simptome. Lui i s-au accentuat problemele cu diabetul, a avut saturație mică, boala afectează diferite pe fiecare

Noi suntem la spital, suntem bine îngrjiți, suntem pe mâini bune. Suntem vaccinați și asta ne-a ferit să nu facem o formă gravă, dar am făcut o prostie, am amânat doza trei.

Eu mă feream foarte mult, foloseam dezinfectant, nu mă îmbrățișam cu lumea, nu știu de unde am luat. Noi glumim deoarece psihicul este foarte important. Am trecut de la diferite stări, atunci când Viorel a trecut prin crize de diabet, avea momente când nu prea își dădea seama unde este și ce face. Nu este nici o simplă răceală cum se spune, am simțit lucruri pe care nu le-am simțit în viața mea. De când m-am infectat am știu că este Covid, nu pot să-mi explic.”, a afirmat Oana Lis.

EXCLUSIV Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel: „Este pe oxigen de când a intrat în spital”
Oana Lis, adevărul despre starea lui Viorel. Cei doi au contractat virusul şi imediat ce au văzut că testele au ieşit negative, au mers la spital. Vedeta se simţea şi ea destul de rău şi nu putea avea grijă de soţul, care nu se afla într-o stare bună, iar saturaţia începea să îi scadă.

Chiar dacă nu au făcut o formă gravă a bolii, nu se confruntă nici cu una uşoară. Ambii parteneri sunt în salon, însă Viorel Lis se află pe oxigen încă de la internare. Vedeta spune că îi pare rău că a amânat să se vaccineze cu doza trei, pentru că nu se ajungea aici, însă este optimistă că vor trece peste această boală.

„Da, suntem la spital, probabil că toţi ne întâlnim cu virusul la un moment dat, acum s-a întâmplat şi cu noi. Amândoi suntem vaccinaţi şi nu avem o formă foarte gravă, dar trebuie să fim ţinuţi sub supraveghereEX medicală. Eu am încredere în medici, am venit din prima clipă la spital, pentru că ne era rău la amândoi şi nu puteam să am grijă de Viorel.

Nu am avut nevoie să ajungem la Terapie Intensivă, deoarece am venit din prima zi, când ne-am testat şi am văzut că lui Viorel a început să îi scadă saturaţia. Nu, soţul meu nu este într-o stare gravă. Este pe oxigen, în salon, de când a intrat în spital însă nu a făcut o formă gravă, dar nici una uşoară.

Facem tot ce putem, intră instinctul de supravieţuire foarte mult. Suntem trataţi bine, mă simt în siguranţă. Cred că sunt la cel mai bun spital din România şi mă simt în siguranţă. Noi am venit noaptea, nu ies din salon, nu văd de la geam nimic, nu este lume pe holuri.

Eram programaţi pentru doza trei şi nu ştiu de ce am amânat. Cred că scăpam, dacă făceam doza trei, pentru că eu am ieşit în fiecare zi, nu înţeleg de unde l-am luat tocmai acum. E un mister pentru mine, nu m-am mai îmbrăţişat cu cineva de doi ani, nu am mai fost pe la nunţi„, ne-a declarat Oana Lis.

Comenteaza