Viorel Lis a ajuns de urgență la spital cu arsuri. Oana este disperată: „L-au bandajat, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”

Viorel Lis a ajuns de urgență la spital cu arsuri. Oana este disperată: „L-au bandajat, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”
| Foto: ziareonline.ro

Viorel Lis, fostul edil, a ajuns de urgență la Spitalul Floreasca, cu arsuri destul de grave.

Oana și Viorel Lis locuiesc în sectorul 3 al Capitalei și au probleme mari din cauza frigului și sunt nevoiți să se încălzează cu ajutorul radiatoarelor. Nici bine nu s-a recuperat după ce a fost infectat cu COVID-19, că Viorel Lis a ajuns din nou la spital. Fostul edil s-a ars la un picior, după ce a vrut să se încălzească la radiator și a adormit.

 A fost bandajat și i s-au administrat tratamente de specialitate, iar acum Oana are grijă de el, potrivit ziareonline.ro.

”Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital. Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis, pentru Click!

Viorel Lis și-a făcut testamentul

Fostul edil al Bucureștiului se confruntă cu unele probleme la picioare, pe lângă diagnosticele vechi pe care le are de câțiva ani. Situația delicată în care se află l-a făcut pe Viorel Lis să se gândească și la momentul în care soția lui va rămâne singură. Astfel, apartamentul în care locuiește cu Oana a fost trecut pe numele ei.

Cei doi au discutat foarte serios despre locul de veci al lui Viorel Lis: ”Am discutat și el îmi zicea că o să mă iubescă și după moarte, vorbeam despre groapă, despre unde ar vrea să fie îngropat. Și eu aș vrea să fiu îngropată lângă el. Sunt lucruri normale, sunt lucruri greu de discutat, dacă n-aș fi fost psiholog… n-aș fi putut. Eu nu plec fără el pentru că mi se pare aiurea să-l las acasă, dar în același timp am și eu libertate, pot să ies și să am programul meu, în același timp pot să am grijă și de el”, a dezvăluit Oana în cadrul unei emisiuni TV.

Comenteaza