VESTEA DIMINEȚII despre Alexandru Arșinel. Anunțul a venit chiar acum. ESTE CUMPLIT

VESTEA DIMINEȚII despre Alexandru Arșinel. Anunțul a venit chiar acum. ESTE CUMPLIT
| Foto: fanatik.ro

Actorul Alexandru Arșinel ar fi ajuns de urgență la spital din cauza problemelor de sănătate, din nou, în urmă cu câteva zile.

Starea de sănătate a actorului se află într-un punct critic și necesită supraveghere permanentă, potrivit informațiilor transmise de fanatik.ro. În acest context, medicii au luat decizia să îl interneze, măcar pentru câteva zile, după ce l-au consultat cu atenție.

Conform sursei menționate, Alexandru Arșinel ar putea fi nevoit să suporte încă o intervenție cardiacă de montare a unui stent. Starea sa de sănătate a actorului s-ar fi deteriorat, după ce acesta a acceptat să facă o deplasare la un eveniment, care a avut loc în Botoşani cu ceva timp în urmă.

Amintim că Alexandru Arşinel a anunțat anterior că se va retrage din teatru, deoarece nu se simte bine. El a spus la momentul respectiv că va părăsi scena teatrului cât de curând deoarece se confrunta cu o adevărată stare de disconfort.

În vârstă de 82 de ani, a trecut în ultima perioadă doar prin suferință. Actorul a acuzat din ce în ce mai multe stări de rău, iar anul trecut, pe 17 noiembrie, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac. Actorul are probleme cu inima și cu respirația. De asemenea, el a declarat recent că va mai juca într-un singur spectacol și apoi se va retrage din teatru.

„Nu sunt în regulă, dar cine mai e în regulă astăzi? Sunt la Botoșani și o să am un spectacol pe care îl dăm la restaurantul cel mare de aici pentru inaugurarea unor acțiuni. Eu sunt din zonă de aici. Eu încerc să mai fac față un timp, după care o să mă cam retrag. Nu neapărat mă plâng de dureri, ci de suferință. Inima continuă să își facă damblaua, nu sunt în regulă. Am probleme și cu respirația”, a declarat Alexandru Arșinel, potrivit capital.ro.

Comenteaza