Vestea care a șocat SHOWBIZ-UL! lumea muzicii populare s-a speriat: „DUMNEZEU SĂ TE IERTE”

Vestea care a șocat SHOWBIZ-UL! lumea muzicii populare s-a speriat:  „DUMNEZEU SĂ TE IERTE”

Vlăduța Lupău, o cunoscută artistă din România, a fost victima unei postări fake, realizată pe TikTok, în care se spunea că ar fi fost decedată.

După ce informația șocantă a ajuns până la rudele ei, vedeta nu a putut să facă fața emoțiilor și a răbufnit.

Vlăduţa Lupău: Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit

Este vorba despre Vlăduţa Lupău și anumite imagini care au apărut pe TikTok. În ziua de marți, 25 ianuarie, a fost postat un videoclip în care putea fi citit mesajul „Odihnește-te în pace!”, alături de o imagine a artistei. Postarea a ajuns până la ea, care a răbufnit după ce apropiații ei s-au speriat.

„Știam că pe TikTok lumea a atins nivelul maxim de prostie și răutate, și acolo orice prost cu orice prostie face vizualizări și adună inimioare. Cu siguranță cine a postat așa ceva a căutat faimă pe TikTok și din păcate am impresia că e un vreun copil.

Și asta e grav. Și tot din păcate, generația se duce în această direcție, care se educă de pe TikTok, pentru că acolo petrece ore în șir.

Acolo devine un om vedetă, acolo o piesă devină bună, acolo e hate-ul la el acasă. Jocurile și vizualizările nu sunt despre sănătate și despre faptul că cineva a murit. Îmi e scârbă!”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza