Veste tristă despre VIOREL LIS. Oana a făcut anunțul cumplit chiar acum

Veste tristă despre VIOREL LIS. Oana a făcut anunțul cumplit chiar acum

Viorel Lis a fost transportat acasă, după o lungă perioadă în care acesta a fost tratat de medici la spital.

Momente fără precedent pentru Oana și Viorel Lis. Fostul edil a fost internat la spital, însă în final a reușit să se întoarcă acasă. Deși copiii și nepoții săi i-au întors spatele, soția sa este alături de el în continuare.

Viorel Lis a fost externat în final din spital, iar Oana Lis este extrem de fericită, pe de altă parte, există și vești triste. Mai exact, fostul primar nu mai poate merge deloc. Acesta se află într-un scaun cu rotile.

Acest lucru nu a făcut-o însă pe Oana Lis să își piardă speranța. Deși cei doi s-au confruntat și cu probleme financiare și nu au avut bani de tratamente, datorită ajutorului acordat de oamenii care au avut suflet mare, cuplul a reușit să depășească și acest moment.

Oana Lis a cerut constant ajutor financiar, iar în prezent are banii necesari pentru a-l trata pe Viorel Lis acasă, fără a mai fi nevoie de deplasarea la spital.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Oana Lis le-a mulțumit tuturor celor care au donat pentru ca acest tratament să fie posibil. Aceasta susține că și câteva persoane publice, dar și oameni de pe Facebook au fost implicați și au decis să dea o mână de ajutor.

Pe de altă parte, Oana Lis susține că încă este nevoie de bani, iar cei care vor să îl ajute pe Viorel Lis vor putea să doneze în continuare, aceasta postând și contul IBAN.

„Le mulțumesc public. Au donat și câteva persoane publice și prieteni de pe Facebook. Datorită acestor bani pot să-l tratez și acasă. (…) Acum e acasă Viorel. Datorită acestor bani, pot să-i chem să-i facă acasă injecții cu ozon, acupunctură, dar pot chema și un kinetoterapeut. Au donat bani și câteva persoane publice și prieteni de pe Facebook. Le mulțumesc din suflet public tuturor. Și vouă că m-ați susținut.

Viorel are nevoie în continuare de susținere financiară. Dacă puteți și doriți să mai donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim din inimă!”, a mărturisit Oana, potrivit capital.ro.

Comenteaza