VESTE ȘOC! Cătălin Măruță DAT AFARĂ din emisiunea sa și înlocuit de Adela Popescu....Ce s-a întâmplat?!

VESTE ȘOC! Cătălin Măruță DAT AFARĂ din emisiunea sa și înlocuit de Adela Popescu....Ce s-a întâmplat?!

Adela Popescu prezintă emisiunea „La Măruță” în timp ce prezentatorul Cătălin se află în izolare.

Vecinii se ajută la nevoie! Cum Cătălin Măruță se află în izolare, Adela Popescu i-a luat locul ieri, în emisiune.

Bineînțeles, voia bună nu a lipsit nici de această dată din platoul emisiunii lui Măruță și, chiar dacă a fost prezent în bucătăria unui prieten, a ținut să-i mulțumească colegei sale pentru ajutor cu un buchet de flori, însă reacția Adelei Popescu a fost una total neașteptată.

Cătălin Măruță se află în izolare în aceste momente pentru 5 zile, pentru că a luat contact cu o persoană care a fost confirmată cu virusul SARS-CoV-2.

Conform reglementărilor în vigoare, prezentatorul TV este nevoit să petreacă 5 zile în izolare chiar dacă nu a fost depistat pozitiv.  

„Astăzi sunt în sufrageria unui prieten pentru că am fost în contact direct cu o persoană care seara a descoperit că are COVID, iar legea spune că 5 zile trebuie să stai izolat chiar dacă tu nu ai COVId, pentru că ai intrat în contact direct, totuși, cu o persoană care are.

Așa că eu sunt în ziolare pentru următoarele 5 zile, dar emisiunea merge mai departe. O avem pe frumoasa noastră vecină, Adela, care a zis «Trebuie să sar în ajutor»”, a spus Cătălin Măruță.

După ce au glumit pe seama faptului că Măruță i-ar furat Adelei Popescu din mâncarea din platou, prezentatorul TV a schimbat imediat subiectul și a vrut să o surprindă cu o mică atenție.

Adela Popescu: „Eu sunt vecinica ta. Nu aveam cum să nu te ajut și, sincer, acum, ca să fiu foarte cinstită, mi-au spus oamenii că-mi furi mâncarea de aici din bucătărie și am zis, gata, până aici, nu mai ia nimeni mâncarea mea!”.

În semn de mulțumire pentru ajutorul acordat, Cătălin Măruță i-a pregătit Adelei Popescu un buchet de flori, însă se pare că reacția prezentatoarei TV nu a fost deloc cea la care s-ar fi așteptat cu toții. Mai în glumă, mai în serios, partenera de viață a lui Radu Vâlcan a spus că acel buchet de flori nu este deloc pe placul ei.

Cătălin Măruță: „Totuși, aș vrea să îi mulțumim Adelei că este astăzi alături de noi și ne ajută. Aș vrea să-i spunem Adelei că dacă am mai gustat și noi câte o firimitură de acolo să nu se supere. Adu florile, adu florile, adu florile, mulțumim! Adela, din partea noastră, acest buchet de flori!, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza