Veste dureroasă pentru Viorel Lis. Oana Lis, prima aniversare fără Viorel Lis: ”Pentru el, viața nu mai e...”

Veste dureroasă pentru Viorel Lis. Oana Lis, prima aniversare fără Viorel Lis: ”Pentru el, viața nu mai e...”
| Foto: fanatik.ro

Viorel Lis a suferit un infarct și a fost supus unei intervenții la inimă, pentru montarea unui stent.
 

Oana Lis spune că soțul ei, Viorel Lis, care a suferit, recent, o intervenție la inimă, ia acum medicamente cu pumnul. După ce a făcut infarct, în urmă cu două săptămâni, medicii i-au montat un stent fostului edil al Capitalei.

Oana Lis a împlinit vârsta de 43 de ani, sâmbătă, pe 19 martie, și este pentru prima dată când își petrece aniversarea fără Viorel Lis.

”La mine un ochi râde, un ochi plânge pentru Viorel, care a stat acasă, bolnav. Din păcat nu am putut să petrec, cum am petrecut în alți ani, cu mai multă lume, cu muzică live și cu Viorel… Nu s-a putut anul acesta! Dar m-am simțit foarte bine cu prietenele mele. Am mâncat ceva bun…

Viorel mi-a dat bani din pensia lui să îmi cumpăr un cadou. În primii ani ai noștri de relație el m-a răsfățat foarte mult. Îmi aducea multe cadouri din străinătate, venea cu geamantanele pline. La 19 ani am avut primul tort. Tot Viorel mi l-a cumpărat. Cred că atunci a fost și cea mai frumoasă aniversare din viața mea! Așa mi-a rămas în minte.”, a declarat Oana Lis, în exclusivitate, pentru FANATIK.

”Chiar dacă s-au întâmplat lucruri groaznice în viața mea, găsesc întotdeauna un motiv de a mă bucura. Motiv să plângem găsim în fiecare zi. Depinde cum te privești. În ultima vreme e greu să găsim motive să zâmbim și să ne bucurăm, dar nu trebuie să renunțăm să vedem partea plină a paharului.”, a mai spus aceasta.

”Viorel încă nu e stabil, sănătatea lui este șubredă. Mai are și arsuna la picior… Cum spuneam, depinde cum vezi lucrurile. Alții nu au bucuria de a trăi vârsta asta. Nu are voie să facă multe lucruri și trebuie să asculte de recomandările medicilor. Viața după infarct înseamnă viața fără sare, cu grijă… el fiind un om impulsiv.

Am citit statisticile, la fiecare jumătate de oră, moare un român de infarct. Boala aceasta este una din principalele cauze ale morții în România. Viorel este norocos, dar este greu și trebuie să ai bani de medicamente, nu se dau gratuit… Și se adună toate. Viorel ia medicamente cu pumnul! Pentru el, viața nu mai e la fel!”, a declarat, pentru FANATIK, Oana Lis, soția lui Viorel Lis.

Comenteaza