TRIST! Oana Lis, cu ochii în lacrimi la MORMÂNT....

TRIST! Oana Lis, cu ochii în lacrimi la MORMÂNT....
| Foto: ziareonline.ro

Oana Lis trece prin momente grele, după ce a pierdut o parte din persoanele dragi ei.

Soția lui Viorel Lis a izbucnit în plâns la mormânt.

Oana Lis a publicat astăzi pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii emoționante, dar și câteva rânduri în care și-a exprimat durerea. În urmă cu mai mulți ani vedeta a pierdut mai multe persoane dragi din viața.

ei și deși astăzi e cu zâmbetul pe buze, soția lui Viorel Lis nu îi poate uita pe cei care nu mai sunt.

Oana Lis a izbucnit în lacrimi la cimitir

Ea a mers la mormântul nașei sale, acolo unde preț de câteva minute s-a recules, a aprins o lumânare, dar a și izbucnit în lacrimi în cimitir.

Soția lui Viorel Lis le-a povestiti prietenilor virtuali că nașa sa a fost prima care i-a oferit un anumit gen de ciocolată și de fiecare dată când mănâncă nu poate să nu-și aducă aminte de ea.

”Petrecem si ne bucurăm de viață dar nu uităm si să-i vizităm si pe cei ce nu mai sunt, dar au fost. Au făcut parte din noi, din viata noastră, din creșterea si evoluția noastră pe acest Pământ. Și să ne dam voie să fim și vulnerabili și să plângem puțin dacă ne vine pentru ca asa simte sufletul nostru. Prima ciocolată mi-a oferit-o nașa mea după revoluție și asociez

acest gust cu perioada aceea. N-am mai putut mânca una de zeci de ani. Cand o vad in magazine îmi aduce aminte de mama și nașa mea, Mimi și de copilăria mea. Probabil o să fiu total împăcată cu trecutul si detașată cand am sa pot desface una. Azi o dau de pomană. Dumnezeu să-i odihnească pe cei ce nu mai sunt printre noi”, a scris Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

S-a fotografiat în timp ce plângea
Afectată de pierderea persoanelor dragi din viața ei, Oana Lis a izbucnit în lacrimi și a postat o poză cu chipul răvășit de durere și pe pagina sa de Facebook, acolo unde nu a primit tocmai comentarii pozitive.

Câțiva dintre cei care o urmăresc au ținut să îi spună că a procedat greșit publicând fotografia în care plânge, însă Oana Lis le-a dat imediat replică spunând că viața e alcătuită și din momente mai puțin bune, iar pe paginile de socializare ar trebui prezentată realitatea, nu doar părțile fericite, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza