Theo Rose se confruntă cu probleme în a 5-a lună de sarcină: ”Îmi este tare frică!”

Theo Rose se confruntă cu probleme în a 5-a lună de sarcină: ”Îmi este tare frică!”

Theo Rose le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare că se confruntă cu o serie de probleme în sarcină.

Theo Rose și Anghel Damian așteaptă cu nerăbdare băiețelul pe care urmează să-l nască antrenoarea de la „Vocea României” în vara acestui an. Fiind la prima sarcină, totul este nou pentru vedeta de la PRO TV, de la pofte la modificările pe care le resimte când se îmbracă. De curând, a spus că nu mai suportă pantalonii care îi acoperă jumătate din burtă. Mai mult de atât, îi este speriată să nu adoarmă pe burtica de gravidă.

„În sfârșit am marcat următoarele dificultăți în sarcină, nu mai suport pantalonii care îmi ajung până la jumătatea burții, nu contează că mă strâng sau nu, nu suport să simt nici măcar întăritorul ăla de la jumătatea burții. Și cu somnul, îmi este tare frică și mă trezesc destul de des ca nu cumva să fiu mai pe burtă decât este cazul”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Tânăra viitoare mămică susține că este mai încântată de trupul său de când a rămas însărcinată. Modificările produse de hormoni o bucură, chiar dacă se confruntă, în ultima vreme, cu tot mai multe probleme. Mai mult decât atât, și-a adaptat îmbrăcămintea pentru a se simți mai bine.

„Vă spun sincer, și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc. Mi-am luat și eu că toate gravidele un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustiera și când mă mai schimb mai fac câte o poză.

Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta, săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place”, a declarat Theo Rose pe pagina persoanală de Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza