Theo Rose are probleme în sarcină: „ Nu sunt cea mai delicată prezență”

Theo Rose are probleme în sarcină: „ Nu sunt cea mai delicată prezență”

Theo Rose, faimoasa artistă a României, a dezvăluit cu ce probleme se confruntă în sarcină.

Zilele acestea, antrenoarea de la „Vocea României” a avut de filmat o campanie pentru un brand de bijuterii. Sarcina a început deja să-i facă probleme, motiv pentru care le-a dezvăluit fanilor cum se simte. Chiar dacă este obișnuită cu multe ore în fața camerelor de filmat, se pare că bebelușul nu o mai lasă pe viitoarea mămică să fie liniștită.

Printre problemele cu care se confruntă artista, se numără faptul că îi este greu să mai stea pe tocuri, rochiile i-au devenit incomode, ca urmare a burticii care tot crește și, bineînțeles, oboseala acumulată. Astfel, cât stă la machiaj, reușește abia atunci să se mai relaxeze.

„Zilele de filmare au devenit greu de răbdat. Orele petrecute la machiaj și păr care înainte erau printre puținele momente de relaxare pe care mi le permiteam, sunt doar prilej pentru a-mi lasă gândurile și grijile sa umble prin mine. Să stau pe tocuri o zi întreagă nu a fost plăcut niciodată.

Să port rochii superbe mi-a plăcut mereu, deși nu sunt cea mai delicată prezență pe care ați putea-o urmări. În perioada asta până și rochiile au devenit ușor incomode pentru ca niciodată pe timpul sarcinii socoteala de la probe nu se potrivește cu cea de la shooting”, a spus Theo Rose pe Instagram, potrivit cancan.ro.

Comenteaza