Sumă colosală! Câte mii de euro a câștigat Cătălin Măruță după podcastul cu Reghecampf

Sumă colosală! Câte mii de euro a câștigat Cătălin Măruță după podcastul cu Reghecampf
| Foto: fanatik.ro

Cătălin Măruță l-a invitat de curând pe Laurențiu Reghecampf în podcastul să „Acasă la Măruță“.

La doar câteva ore de la difuzare, interviul a ajuns pe primul loc în preferințele internauților, având un număr foarte mare de vizualizări. Câte mii de euro a câștigat Măruță în urma podcatului, afli în continuare.

Cătălin Măruță, soțul Andrei, este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune de noi, el prezentând de mai bine de zece ani emisiunea „La Măruță“, de la Pro TV.

Nu cu multă vreme în urmă, acesta și-a zis că ar avea nevoie de un hobby, găsind modalitatea perfectă de a face ceea ce îi place prin intermediul podcastului.

Ultimul său invitat a fost Laurențiu Reghecampf, soțul Anamariei Prodan. Timp de aproximativ două ore, cei doi au vorbit despre scandalul momentului din showbiz. La doar câteva ore de la difuzare, interviul a ajuns pe locul unu în preferințele românilor.

Cătălin Măruță a intrat în rândul vedetelor care fac podcasturi în pandemie, iar lucrurile par să meargă pentru el ca pe roate.

„Cu toții avem nevoie de un hobby, iar eu simțeam nevoia de mult timp să fac ceva ce nu are legătură cu emisiunea, dar mă pasionează la fel de tare. Interviul este genul meu jurnalistic preferat, iar ideea podcast-ului «Acasă La Măruță» a venit firesc, ca o continuare a ceea ce fac eu zi de zi, live, în televiziune.

Este un proiect de suflet în care investesc energie și speranța că va fi pe placul celor care îmi urmăresc activitatea pe canalul de Youtube «Acasa la Maruta»“, a spus Cătălin Măruţă.

Cunoscutul prezentator are nevoie de multe ore de muncă pentru a realiza un podcast, însă apreciera internauților și veniturile generate de fiecare interviu în parte fac ca efortul să merite.

Până în prezent, soțul Andrei a încasat între 200 și 850 de dolari pe un podcast, însă pare-se că acum a dat lovira cu interviul pe care i l-a acordat Reghecampf, care i-a băgat în buzunar 2.000 de euro, momentan.

Precizăm că videoclipul are două milioane de vizualizări pe YouTube, iar pentru fiecare milion se încasează 1.000 de euro. Mai mult, Cătălin Măruță încasează bani lunar şi anual pentru canalul pe care îşi urcă interviurile, potrivit playtech.ro.

Comenteaza