Smiley a cerut-o de soție pe Gina Pistol? Cuplul s-a dat de gol pe internet

Smiley a cerut-o de soție pe Gina Pistol? Cuplul s-a dat de gol pe internet

Gina Pistol a pus pe toată lumea pe jar după ce a publicat o imagine cu un presupus inel de logodnă, în mediul online.
 

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de ani buni, iar din primăvara anului trecut au devenit și părinți pentru prima dată, Josephine aducând multă fericire și împlinire în cuplul celor doi.

Însă, de atunci, niciun alt mare eveniment nu a mai apărut în viața prezentatoarei și a artistului.
 
Deși, nu de puține ori, fanii celor doi i-au întrebat pe când urmează nunta ori venirea pe lumea a celui de-al doilea copil.

Asta până acum, când, pe Instagram, vedeta show-ului de gătit a publicat o imagine prin care a pus pe toată lumea pe jar.

Activă din fire, fiind în permanentă legătură cu admiratorii ei, Gina Pistol a făcut publică acum o imagine, care, deși pentru ea a fost doar de amuzament, pentru fani a fost un real motiv de bucurie.

Și asta pentru că Gina Pistol a lăsat să se înțeleagă că tatăl fetiței sale i-a pus, în sfârșit, marea întrebare, dacă-și dorește să-i fie soție.

Vedeta și-a rugat fanii să voteze cine cred ei că este cea mai sexy femeie mondenă. Doar că aceștia nu au prea avut de ales, diferit fiind doar modul în care Gina Pistol este văzută de cei din jur.

Mai ales că, în trecut, atât Gina Pistol, cât și Smiley declarau că pentru ei căsătoria este doar o formalitatea, ei simțindu-se și comportându-se deja ca o familie.

”Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”,   a spus Smiley, completat fiind de blondină: „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte”,   a declarat și Gina Pistol la un post TV, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza