Scandal monstru în ShowBiz! Andra Măruță a fost făcută PRAF! „Arăți precum o mătușică”

Scandal monstru în ShowBiz! Andra Măruță a fost făcută PRAF! „Arăți precum o mătușică”

Andra Mărcuță a fost făcută praf de fani din cauza aspectului fizic.

 

Andra a petrecut câteva zile în vacanță alături de familia sa. Artista a postat pe rețelele sociale o serie de imagini în care apare alături de copiii ei, alături de partenerul ei, dar și câteva fotografii în care poartă un costum de baie. Reacțiile fanilor nu au fost tocmai cele la care se aștepta vedeta, pentru că a fost dur criticată din cauza aspectului fizic.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andra a pierdut lupta cu kilogramele în plus și că nu mai arată la fel de bine ca înainte. Dacă înainte ținea foarte mult la aspectul ei fizic, de la o vreme a început să îl neglijeze, iar internauții cred despre ea că nu arată deloc bine.

Mulți au afirmat despre ea că este mult prea grasă și că arată precum o mătușică. Unii dintre ei i-au sugerat chiar că ar trebui să facă și ea ceva în legătură cu acest aspect, să țină o dietă sau se apuce de sală, dar se pare că soția lui Cătălin Măruță nu ține deloc cont de gurile rele și trăiește după bunul ei plac.

”Andra, te-ai îngrășat prea tare. Arăți precum o mătușică”, i-a transmis un internaut Andrei, în dreptul unei imagini.

Nu toată lumea este de acord cu aceia care i-au recomandat Andrei să slăbească și au sărit imediat în apărarea artistei lor preferate. Persoana respectivă a fost de părere că nu trebuie să arăți neapărat bine, pentru a fi fericit și mai crede că indiferent de câte kilograme ar avea, ea este o persoană minunată în viziunea sa.

”O cineva fără importanță a scris: Ți-aș recomanda să mai slăbești. Nu-nțeleg, cine i-a cerut această recomandare? Unde scrie că trebuie să ai doar 50 de kilograme pentru a putea fi fericit? Cui îi pasă de aceste clișee într-o familie minunată care are alte valori decât cântarul, botoxul, silicoanele și în rest, nimic. Indiferent câte kilograme are, este o femeie frumoasă, adevărată, talentată care nu și-a câștigat minunata familie și vocea doar pozând și având grijă la cântar. E o soție minunată, o mamă superbă și o cântăreață valoroasă”, a fost comentariul internautului, care i-a luat apărarea, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza