Scandal în direct în emisiunea La Măruță. Un invitat a răbufnit: ”M-ai făcut o dată de râsul lumii!”

Scandal în direct în emisiunea La Măruță. Un invitat a răbufnit: ”M-ai făcut o dată de râsul lumii!”

Marina Voica a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde nu s-a sinchisit să-i reproșeze prezentatorului un episod trecut care a deranjat-o.  

Chiar dacă nu-i este la îndemână să onoreze toate invitațiile la emisiuni, dat fiind faptul că locuiește în orașul Breaza, Marina Voica face eforturi să refuze cât mai puține persoane.

Recent, ea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță și și-a amintit că, în trecut, provocările primite din partea prezentatorului TV au pus-o în mare dificultate. Acum a vrut să se facă înțeleasă de la bun început șil-a condiționat pe prezentator.

„Nu vreau să fiu de râsul lumii. M-ai făcut o dată de râsul lumii cu patinele. Eram convinsă că pun patine și ies pe gheață. Am și plecat, că asta am făcut toată viața și am căzut. Ce să fac? Dacă am deja și această reclamă că pot tot. Chiar tot nu pot. Lăsați-mă în pace, să mor liniștită!„, a explicat Marina Voica.

Chiar dacă nu se numără printre artiștii privilegiați de o pensie consistentă, artista nu vrea să-și plângă de milă și spune că se bucură de viață.

„Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său). Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit. Datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică.

Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră„, a declarat artista.

În vara lui 2021, Marina Voica s-a confruntat cu grave probleme de sănătate. La patru luni distanță de la operația de inimă pe care o suferise inițial, artista a ajuns din nou la spital.

Aceasta a fost dusă cu ambulanța la spitalul din Câmpina. S-a simțit foarte rău și a avut din nou nevoie de ajutorul medicilor. Artista a împlinit 85 de ani pe 2 septembrie. În luna mai, cântăreața a suferit o operație pe cord, la o clinică privată din Brașov.

“Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc. Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă”, spunea Marina Voica, la scurt timp după ce a fost externată din spital, potrivit ciao.ro.

Comenteaza