S-au împăcat Brigitte și Florin Pastramă? Ce planuri au cei doi: „Am semnat actele”

S-au împăcat Brigitte și Florin Pastramă? Ce planuri au cei doi: „Am semnat actele”

După luni întregi de neînțelegeri între Brigitte și Florin Pastramă, par că certurile au rămas în trecut. 

Cei doi au ajuns la o înțelegere, s-au împăcat și mai mult decât atât, se lansează, din nou, în afaceri. În ce domeniu vor Brigitte și Pastramă să dea lovitura? Dar și cum stau lucrurile între ei. 

În urmă cu ceva timp, între Brigitte și Florin Pastramă au existat neînțelegeri din cauza banilor. Mai exact banca i-a pus sechestru pe 70.000 de euro brunetei și, după spusele lui Brigitte, soțul ei a ales să dea bir cu fugiții, uitând că trebuie să-și rezolve problemele împreună.

Timpul a trecut, Florin Pastramă a înțeles despre ce este vorba și într-un final au căzut la înțelegere și s-au împăcat. Și pentru că vor să facă echipă pe toate planurile, cei doi s-au gândit ca pe lângă business-ul cu măștile de protecție și locul de joacă pe care-l au în Capitală să-și deschidă o nouă locație, unde vor vinde vara înghețată și iarna gogoși.

Brigitte: „Nu o să mă intereseze ce o să faci”
Iar pentru ca totul să meargă ca pe roate, Brigitte a ținut să-și instruiască soțul, în modul acesta să elimine și cel mai mic motiv de ceartă.

”Aduc sculele, toate, am cumpărat mașina, eu nu aduc niciun ban de acasă, deci eu pun stoc de marfă și te rog frumos să nu te păcălească oamenii, pentru că n-o să mă intereseze ce-o să faci”, i-a spus Brigitte Sfăt soțului ei, potrivit cancan.ro.

Comenteaza