Horoscop 2 august, prezentat de Neti Sandu. Ce zodie are parte de surprize pe toate planurile

Horoscop 2 august, prezentat de Neti Sandu. Ce zodie are parte de surprize pe toate planurile
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 2 august aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU
E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să v-apropiaţi unul de celălalt şi să-ncepeți o relaţie. Vă reuşesc iniţiativele, daţi drumul proiectelor noi şi o să aveţi parte şi de o promovare, printre altele, şi viaţa voastră poate lua o-ntorsatură fericită.

FECIOARĂ
E momentul să vă relansaţi cu ceva care se căuta în perioada asta şi să fie la mare căutare şi de-aici încolo. Se-ntâmplă ceva nou şi bun care să v-aducă beneficii în plan profesional, poate vi se recunosc în cadru public nişte merite şi o să luaţi şi bani, nişte compensaţii.

BALANȚĂ
E momentul să vă relansaţi cu ceva care se căuta în perioada asta şi să fie la mare căutare şi de-aici încolo. Se-ntâmplă ceva nou şi bun care să v-aducă beneficii în plan profesional, poate vi se recunosc în cadru public nişte merite şi o să luaţi şi bani, nişte compensaţii.

SCORPION
Se poate să primiţi finanţare şi să-ncepeti lucrul la ceva care-o să v-aducă satisfacţii profesionale. E posibil să vă asociaţi cu nişte oameni ca să-ncepeți un proiect particular şi să va-mpliniți un vis mai vechi şi pe care nu l-aţi putut pune în practică din pricina pandemiei.

SĂGETĂTOR
O să vă întâlniţi la o cafea cu fiinţa iubită să despicaţi firu-n patru pe o temă anume, ca nişte lucruri nu merg prea bine. O să aflaţi noutăţi care să vă ţină în priză şi să vă ofere o altă perspectivă profesională ca o să puteţi folosi toată experienţa voastră.

CAPRICORN
Vi se face o invitaţie fie prin ţară, fie pe-afară şi o să vă luaţi câteva zile să vă recreaţi, dacă nu chiar concendiul propriu-zis. Ar fi o sursă de bani pe care-aţi putea-o exploata în perioada asta şi să vă descurcaţi cu cheltuielile de după concendiu – ca pentru concendiu aţi tot strâns.

VĂRSĂTOR
Vă uniţi forţele cu ale unui grup, o fi vreo fundaţie care se mobilizează să le vină unor oameni în ajutor. O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva, c-a fost o pauză prea mare în care nu v-aţi putut vedea şi e posibil să vă faceţi planuri de plecat undeva, sau ca să locuiţi împreună.

PEȘTI
Poate faceţi o investiţie în casă, luaţi mobilier şi pentru interior şi pentru grădină, terasă, ori balcon – să fie confort. E de lucru la serviciu, şi-acasa s-ar găsi una, alta de făcut că n-aţi avut când să mai faceţi şi treaba şi o să vă drămuiţi atât timpul, cât şi energia să v-ajungă.

BERBEC
Poate aveți o idee pentru un proiect de sertar şi pe care l-aţi putea scoate la suprafaţă, că ar fi o conjunctură favorizantă. Voi poate faceţi monetarul să vedeţi dacă v-ajung banii să-i trimiteţi pe copii la nişte cursuri de vară, dacă se ţin pe undeva sau într-o tabără.

TAUR
O să v-apucaţi de ceva care va pune în valoare nişte calităţi şi poate urmaţi online nişte cursuri, dacă vă e mai comod aşa. Se conturează nişte bani care pot veni şi de la serviciu, şi din colaborări, dar şi din familie, că s-a hotărât să cumpăraţi ceva pentru casa şi ai voştri.

GEMENI
Poate-apare cineva care vrea de multă vreme să stea de vorbă cu voi, dar a fost o defazare-acum vedeţi ce şi cum. Energie, efervescență, idei, veşti, bani, poate şi un cadou, pot fi surprize plăcute la voi, şi să fiţi inventivi, să faceţi ceva care să vă reprezinte.

RAC
Se poate să mai luaţi nişte bani în plus la salariu poate pentru că aţi muncit mai mult, sau c-aţi schimbat serviciul. Vă pregătiţi de o plecare, poate şi cu treabă, dar şi cu posibilitatea de a vă recrea, să admiraţi un peisaj, să vizitaţi un muzeu şi multe altele.

Comenteaza