Horoscop 26 iulie, cu Neti Sandu. Ce zodie își face planuri de căsătorie

Horoscop 26 iulie, cu Neti Sandu. Ce zodie își face planuri de căsătorie
| Foto: Stirile Pro Tv

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 26 iulie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

LEU 
Vă puteţi interesa de un credit, de plata unor rate şi de alte posibilităţi care v-ar rezolva problemele familiei. Vi se fac oferte de lucru, dar nu păreţi, deocamdată, convinşi de vreuna, şi-or să mai apară şi altele şi ca atare nu vă grăbiţi – aşteptaţi cea mai bună ofertă.

FECIOARĂ
O să vă faceţi timp şi pentru viaţa în doi şi dacă n-aţi realizat o căsătorie vă puteţi gândi şi la aşa ceva. E cineva cu care puteţi face echipă la treabă, şi o să vă suplimentaţi veniturile că e o perioadă bună pentru parteneriat – o vreme, cel puţin.

BALANŢĂ
Poate vi se plătesc abia acum nişte proiecte pentru care nu s-au găsit bani la vremea respectivă şi strângeţi un capital. Poate vă prezentaţi la un examen, un interviu şi o să puteţi atinge un alt nivel professional, poate candidaţi pentru o funcţie. Dar se poate şi fără concurs, din oficiu.

SCORPION
O să vă daţi întâlnire cu acei prieteni cu care-aţi tot avut activităţi deconectante, aţi făcut sport şi reluaţi preocupările respective. O să vă puteţi deplasa şi cu treabă, şi ca să vă petreceţi o bucăţică de concediu, că e undă verde la călătorii, şi o să vă meargă bine în ambele direcţii.

SĂGETĂTOR
Poate-o să onoraţi invitaţia într-o staţiune de agrement la cineva care se simte bine în prezenţa voastră şi voi la fel. Încep să vă parvină banii pe care-i aşteptaţi de ceva vreme şi o să puteţi pleca în vacanţă, ca să daţi refresh organismului, să vă refaceţi şi fizic, şi psihic.

CAPRICORN
O să puteţi reactualiza nişte acte ca să vă puteţi deplasa, ori că să-ncepeti un proiect care să vă asigure un venit constant. O reuşită în plan financiar, poate semnaţi un contract şi o să aveţi din ce trăi pe o perioadă fie de un an, fie de doi şi ceva, dacă lucrurile merg ca la carte.

VĂRSĂTOR
Se-anunţă bani, pot fi din colaborările în care-o să vă implicaţi din toamnă, dar mai sunt şi altele din urmă. O să relaţionaţi cu nişte oameni care au nevoie de voi, să daţi culoare unui proiect care vă poate pune şi pe voi în lumina reflectoarelor, cap de afiş.

PEŞTI
Cineva de care v-aţi legat sufleteşte da un semn de viaţă şi o să vă puteţi rescrie romanul de dragoste. La voi noutăţi care vă pot schimba viaţa în bine, că sunt lucruri pe care vi le-aţi dorit de multă vreme şi abia acum apar, se-ntâmplă.

BERBEC
O să fie o atmosferă mult mai destinsă la serviciu că lumea e în concediu, sau urmează să plece, sau v-aţi mutat în alt colectiv. Poate vă mutaţi o lună, două, până zugrăviţi sau ca să staţi la aer curat la malul mării, ori la pădure, la munte, să vă-nzdrăveniți.

TAUR
Sufleteşte promite să vă fie şi mai bine, iar dacă nu e nimeni în viaţa voastră ar putea să apară din senin. O să faceţi, probabil, monetarul ca să vedeţi dacă v-ajung banii să faceţi nişte modificări în locuinţă, să vă luaţi şi un mic concediu dac-o fi şi-o fi.

GEMENI
Se poate să vină cineva în vizită, vreo rudă din alt oraş şi să rămână încă vreo câteva zile la voi, dacă sunteţi şi voi dispuşi. Poate urmaţi nişte cursuri online, sau voi o să ţineţi nişte prelegeri, conferinţe, speech-uri motivaţionale, ce aveţi voi de transmis unui segment de public.

RAC
O colaborare despre care vorbiserăţi prin primăvară prinde contur şi o să vă sincronizaţi la treabă cu ceiilalți coechipieri. Aveţi planuri mari şi aveţi şi răbdarea necesară să le duceţi la bun sfârşit ca să vă puteţi lua banii c-or să fie şi cheltuieli extrabugetare, de neevitat.

sursă: știrileprotv.ro.

Comenteaza