S-a aflat! Câte clase are Ramona de la Neatza și ce salariu lunar primește vedeta Antena 1

S-a aflat! Câte clase are Ramona de la Neatza și ce salariu lunar primește vedeta Antena 1

Ramona Olaru este cunoscută publicului datorită locului său în emisiunea „Neata cu Răzvan și Dani” de la Antenă, dar şi a vieţii sale amoroase.

De-a lungul timpului mulţi s-au întrebat câţi bani câştigă blondina, mai ales că este o prezenţă constantă pe micile ecrane, dar şi în mediul online. În timpul liber, tânăra este şi model, iar veniturile sale se rotunjesc şi din publicitatea pe care o face pentru diverse firme.

Înainte de a o înlocui pe Flavia Mihășan, Ramona era asistentă TV la emisiunea „Prietenii de la 11”, prezentată de Florin Ristei şi Diana Munteanu. Tânăra a evoluat destul de repede, iar în prezent este colega lui Dani Oţil şi a lui Răzvan Simion la „Neatza”.

Pe lângă acest lucru, Ramona este şi un model destul de apreciat. Blondina pozează pentru diferite firme de haine şi nu numai. În postura de asistentă TV Ramona Olaru are un salariu de 3000 de euro lunar. Însă veniturile sale sunt completate şi de contractele de imagine.

Deşi se mândreşte cu o carieră de succes în televiziune, foarte puțini știu ce studii are la bază, de fapt tânăra. De-a lungul timpului s-au făcut multe glume pe această temă, iar pentru a le închide gura cârcotaşilor, vedeta și-a prezentat diplomele în original chiar în cadrul emisiunii matinale.

Se pare că, blondina nu s-a lăsat afectate de glumele făcute pe seama educaţiei sale, însă a vrut să demonstreze că nu este chiar aşa cum se spune.

„Trebuie să țineți minte că nu muriți de foame cu mine.”, le-a spus Ramona Olaru colegilor ei de platou, vizibil amuzată.

Ramona Olaru s-a născut în Călărași și provine dintr-o familie de agricultori. La 18 ani, a decis să se mute în București, acolo unde a studiat și Management Financiar Contabil.

Tânăra a dezvăluit în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” că a absolvit Facultatea de Agronomie şi are diplomă de inginer. Mai mult, asistenta a urmat și studiile unui masterat în agricultură care a durat doi ani.

De asemenea, înainte de a se înscrie la facultate, blondina a urmat cursurile Grupului Școlar Mihai Eminescu în 2009, unde a obținut un certificat de calificare profesională de tehnician în gastronomie. Mai exact, Ramona are o diplomă de cofetar – patiser, potrivit cancan.ro.

Etichete
Comenteaza