Remarcă răutăcioasă făcută de Andra și Măruță despre Dani Oțil: „dar ce-o fi văzut la piticul ăla?”. Dani Oțil: „Nu știau că sunt în baie și că-i aud”

Remarcă răutăcioasă făcută de Andra și Măruță despre Dani Oțil: „dar ce-o fi văzut la piticul ăla?”. Dani Oțil: „Nu știau că sunt în baie și că-i aud”
| Foto: libertatea.ro

Dani Oțil și Mihaela Rădulescu au format un cuplu timp de 6 ani. Relația lor a stârnit multe controverse.

Chiar dacă între ei era o diferență de vârstă de 12 ani, Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au format un cuplu controversat. Mulți au fost uimiți la vremea respectivă că diva de la Monaco și-a ales un bărbat mult mai tânăr decât ea, dar și mai mic de înălțime.

Cei doi au rămas în relații bune și după despărțire, iar prezentatorul de la Antena 1 a recunoscut întotdeauna că a avut multe de învățat de la fosta parteneră.

Invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, Dani Oțil a povestit o întâmplare care a avut loc în perioada în care forma un cuplu cu Mihaela Rădulescu. Mulți criticau relația lor, însă la urechile lor a ajuns și reacția Andrei atunci când i-a văzut împreună. „Mi-aduc aminte de o scenă mișto.

Eram la un restaurant pe Decebal și noi eram aici și Măruță cu Andra la o masă lângă. Erau deja împreună de ceva timp. Ne-am congratulat că știi cum e, starurile-ntre ele… Ne-am salutat așa, de la distanță.

Mie nu-mi plac niciodată apropierile astea ca găinile. O parte din acest grup, îți dai seama că nu eu cu Cătălin, s-au îmbrățișat, dar nu s-au luat în brațe”, a glumit Dani Oțil.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a continuat să povestească și a dezvăluit ce au spus soții Măruță despre el și Mihaela Rădulescu. „Mihaela a intrat în baie și noi toți așteptam la intrare. Vedeam prin geam discuțiile. Am sesizat că se vorbește de noi și era normal. Țin minte că a ieșit Mihaela și a zis: «Băi, ce răutăcioși! Ăștia nu știau că sunt în baie și că-i aud». Prima remarcă a fost: «Bă, Mihaela e înaltă, dar ce-o fi văzut la piticul ăla?»

Bine, au fost mai mult răutăți, dar nu le discutăm decât la podcastul lui Măruță. Eu o iubesc pe Andra. Îmi place și profesional, și personal, am fost în turneu împreună și mi-am dat seama că nu am cum s-o urăsc. Ăsta-i poporul”, a dezvăluit Dani Oțil la podcastul lui Radu Țibulcă, potrivit libertatea.ro.

Comenteaza