PRINȘI ÎN FAPT! Florin Pastramă și Brigitte Sfăt se află sub control judiciar. Ce înterdicții au cei doi

PRINȘI ÎN FAPT! Florin Pastramă și Brigitte Sfăt se află sub control judiciar. Ce înterdicții au cei doi

Brigitte și Florin Pastramă au fost acuzați de contrafacere și distribuire a unor măști de lux necertificate. 

În urma perchezițiilor și a stabilirii nivelului de vinovăție, autoritățile i-au pus pe cei doi sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, dar le-au mai impus și alte lucruri. Iată care sunt!

Brigitte și Florin Pastramă au avut parte o zi foarte tumultoasă ieri, când oamenii legii le-au bătut la ușă cu un mandat de percheziție domiciliară. Cei doi soți s-au supus, ba chiar au fost escortați și la secția de Poliție pentru a da mai multe declarații.

După mai multe ore, Brigitte și Florin Pastramă au ieșit din sediul Poliției, însă nu au făcut niciun fel de declarație despre acuzațiile care li se aduc. S-a aflat însă ce măsură coercitivă li s-a aplicat, fiind vorba despre plasarea sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

De asemenea, în perioada decisă de autorități, niciunul dintre soții Pastramă nu are voie să părăsească țara, fiind, de asemenea, obligați să se prezinte săptămânal la secția de poliție pentru a da cu subsemnatul.

Brigitte și Florin Pastramă sunt cercetați pentru infracțiunea de producere și vânzare de produse contrafăcute, fiind vorba despre măști de protecție făcute din materiale imprimate cu logourile mai multor brand-uri de lux. Valoarea măștilor a crescut de-a lungul timpului, ajungând ca una să se vândă la prețuri cuprinse între 70 și 90 de lei.

De la demararea afacerii, celebrul cuplu ar fi vândut sute de bucăți, iar anchetatorii susțin că nu ar fi avut dreptul nici să folosească brand-ul sub care promovau măștile, și nici să le vândă sub aspectul unei protecții, fiind vorba despre produse contrafăcute, potrivit spynews.ro.


 

Comenteaza