Primele imagini cu Elena Udrea în costum de baie. Cum arată vedeta la 48 de ani, după o naștere

Primele imagini cu Elena Udrea în costum de baie. Cum arată vedeta la 48 de ani, după o naștere

Elena Udrea a plecat în vacanță la mare, alături de familia ei. Vedeta a fost surprinsă pe plajă, alături de logodnicul, fetița și mama sa.
 

Elena Udrea se bucură de soare și momentele petrecute cu familia. Fostul ministru al Turimului a plecat pe litoralul românesc împreună cu fata, logodnicul și mama ei.

Elena Udrea și familia sa profită de soare și au se relaxează la malul mării. Aceștia au mai fost plecați într-o vacanță pe o insulă scumpă din Grecia, însă au preferat și o vacanță pe litoralul românesc.

Primele imagini cu Elena Udrea în costum de baie. Cum arată vedeta la 48 de ani, după o naștere

Paparazzi WOWbiz au surprins imagini cu fostul ministru al Turismului și familia sa într-un moment de relaxare la plajă. În timp ce fetița se joacă pe telefon sub atenta supraveghere a bunicii sale, Elena Udrea este și ea prin preajmă liniștită că micuța este relaxată.

La un moment dat, fostul ministru al Turismului se ridică de pe șezlong și întoarce toate privirile din jur, căci vecinii de șezlong abia așteptau momentul.

 
Elena Udrea poartă un costum de baie galben, cu bikini tanga, însă pe deasupra poartă o rochie croșetată prin care se observă atât costumul, cât și formele sale. Timpul pare că stă în loc, căci nimeni nu i-ar da 48 de ani.

La un moment dat pe imaginile surprinse de paparazzi wowbiz este observat și logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov. Acesta se aproie de șezlong cu o șacoșă de cumpărături și scoate pe rând două jucării pentru fetița lor și trei prosoape de plajă. După un moment de iubire și drăgălășenie cu fiica sa, el se așază lângă Elena Udrea.

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună din 2016 și din povestea lor de iubire s-a născut o fetiță.

„Ne știam de ceva vreme din vedere, ne mai întâlneam la sala de sport, ne salutam, dar cel puțin eu nu șiam nici măcar cum îl cheamă.

Ne-am întâlnit întâmplător, după un timp, în oraș, pe la sfârșitul lui iunie 2016 – eu tocmai ieșisem din cealaltă relație, eram deci singură și deschisă către un nou început-, am schimbat câteva cuvinte, mi-a dat cartea lui de vizită, iar în zilele următoare am băut o cafea împreună și cam ăsta a fost debutul nostru în calitate de cuplu”, a declarat Elena Udrea, pentru revista VIVA!

Adrian Alexandrov a fost principalul om care i-a fost aproape Elenei Udrea în perioada în care a stat în Costa Rica și ulterior în arest.

"Au fost momente în care m-am întrebat de ce eu. În toată povestea asta este un scop. Dumnezeu a vrut ca noi să fim împreună, poate eu am fost cel care trebuia să fiu lângă Elena în momentele prin care a trecut.

Mie mi-a plăcut și am urmărit tot ce se întâmpla pe scena politica, Elena nu era printre favoriții mei. După ce am ajuns să avem o relație, i-am făcut această mărturisire.", a spus logodnicul Elenei Udrea în emisiunea "Teo Show", în urma cu doi ani potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza