Prima reacție a Vlăduței Lupău după ce a fost acuzată că a apelat la o mamă surogat. Declarații bombă!!

Prima reacție a Vlăduței Lupău după ce a fost acuzată că a apelat la o mamă surogat. Declarații bombă!!

Vlăduța Lupău a fost acuzată de către mediul online că a apelat la o mamă surogat pentru fiul său Iair.

Soția lui Adrian Rus a trecut prin momente grele, mai ales după ce a devenit mamă pentru prima dată, deoarece o mulțime de persoane au început să o critice dur în mediul online. Deși nu este pentru prima dată când artista ajunge să fie jignită de cei care o urmăresc, de această dată, Vlăduța Lupău a ales să vorbească despre acest aspect care o deranjează foarte tare.

Cântăreața arată foarte bine la numai o lună după ce a dat naștere unui băiat frumos și sănătos. Aceasta a reușit să revină la silueta de dinainte de sarcină foarte repede, ceea ce i-a făcut pe urmăritorii săi să se întrebe cum este posibil acest lucru. Unii dintre ei au considerat că aceasta ar fi apelat la o mamă surogat pentru fiul ei, deoarece este imposibil ca o femeie care dă naștere unui copil să arate atât de bine într-un timp atât de scurt.

Invitată în emisiunea „Teo Show”, Vlăduța Lupău a negat vehement acuzațiile care i se aduc, spunând că a avut noroc, deoarece nu a adunat foarte multe kilograme în plus în timpul sarcinii. Aceasta recunoaște că a reușit să se pună foarte repede pe picioare după naștere, deoarece a avut o mulțime de spectacole la care a trebuit să își facă apariția.

„Chiar am avut un mesaj pe Instagram, m-a întrebat cineva, mi-a zis cineva așa că un hate, de ce nu recunosc că am avut mama surogat, pentru că arăt prea bine după naștere! Mulțumesc! Nu știu dacă arăt foarte bine după naștere! Arăt ok!”, a spus artista, potrivit cancan.ro.

Comenteaza