Patricia, fosta concurentă a Casei Iubirii face dezvăluiri incendiare despre relația cu Patrick: „Ne așteptăm unul pe altul”

Patricia, fosta concurentă a Casei Iubirii face dezvăluiri incendiare despre relația cu Patrick: „Ne așteptăm unul pe altul”
| Foto: stirilekanald.ro.

Patricia de la ”Casa iubirii”, a făcut o serie de dezvăluiri despre relația pe care o are cu Patrick, actualul concurent al sezonului 3 al emisiunii.

Patricia, fosta concurentă a emisiunii ”Casa iubirii” a făcut mai multe afirmații controversate la adresa lui Patrick. Într-un live cu Ionuț Stoica, pe TikTok, aceasta ar fi dat de înțeles că ea și Patrick ar forma un cuplu.

Patricia a surprins pe toată lumea cu câteva dezvăluiri neașteptate despre relația ei cu Patrick în cadrul emisiunii „Casa Iubirii”.

Deși Patrick este unul dintre concurenții sezonului 3 al show-ului, care a revenit pentru a-și găsi dragostea, Patricia a dezvăluit aspecte neașteptate legate de relația dintre ei doi. Aceste mărturisiri au stârnit curiozitatea și speculațiile privind evoluția relației lor în continuare. 

Patrick și Patricia s-au întâlnit în cadrul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Casa Iubirii” de la Kanal D. Chiar dacă au experimentat câteva momente de apropiere pe parcursul competiției, acestea nu au fost suficiente pentru a-i determina să intre imediat într-o relație.

Deși au avut interacțiuni semnificative, parcursul lor în competiție a fost marcat de incertitudine, iar privitorii s-au întrebat adesea dacă această poveste de dragoste va prinde contur în sezonul următor al emisiunii.

În timpul unui live pe TikTok, Patricia a avut o discuție cu Ionuț, fost concurent în sezonul doi, în care i-a dezvăluit acestuia că îl așteaptă acasă pe Patrick. Prin această afirmație, Patricia a sugerat existența unei relații între ea și Patrick, menționând un fel de „înțelegere” în care Patrick ar trebui să revină în „Casa Iubirii”, să câștige și să continue povestea lor în afara emisiunii.

”Eu îl susțin pe Patrick până în finală. A zis că o să fie cuminte. Se întoarce la nevasta lui. Ne așteptăm unul pe altul. Ne pregătim unul pentru altul.”, a spus Patricia, potrivit știrilekanald.ro.

Comenteaza