Ema Oprișan, probleme după ce a născut. Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Insula Iubirii: „E perioada cea mai...”

Ema Oprișan, probleme după ce a născut. Ce s-a întâmplat cu fosta concurentă de la Insula Iubirii: „E perioada cea mai...”

Ema Oprișan a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă în urmă cu câteva zile însă a avut niște complicații la naștere.

Ema Oprișan este în culmea fericirii și asta pentru că a născut o fetiță perfect sănătoasă. Cu toate acestea, fosta concurentă de la Insula Iubirii trece prin momente grele și asta pentru că se confruntă cu probleme după naștere. Ce a pățit ea și ce le-a transmis internauților pe pagina de Instagram.

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Ema Oprișan a declarat că se confruntă cu furia laptelui, o problemă des întâlnită în timpul alăptării, care este dată de supraproducția și acumularea laptelui și care poate provoca durere, disconfort și febră.

Fosta concurentă de la Insula Iubirii a transmis faptul că are umflături la mâini, picioare și, mai multe decât atât, aceasta are parte de gâlme sau este vânătă pe anumite zone ale corpului.

„Oricât ești tu de forță, tot nu te pui cu furia laptelui. Doar numele te sperie, dar nu să și simți furia lui.

Mi-aș fi dorit ca aceste umflături să se termine doar la extremități, nu și cu furia laptelui, vinețeală, gâlme și alte chestii... E perioada cea mai stresantă!

Când simți aceste dureri îți vine pur și simplu să le dai jos și să le oferi fetelor care își doresc trei kilograme doar pe unul”, a mărturisit ea pe InstaStory.

La postarea pe care a făcut-o, soțul Emei Oprișan a declarat că este un bărbat bogat, însă nu toți îl vor înțelege la ce se referă. Bărbatul s-a lăudat cu frumoasa lui familie și a spus că din acest motiv este un om realizat și împlinit.

„Cum e mă să ai Soarele în spate și Luna acasă? Vă zic eu... e bine să fii bogat și vor înțelege doar ăia care știu la ce mă refer”, a spus fostul concurent de la Insula Iubirii ieri pe InstaStory, potrivit spynews.ro.

Comenteaza