Catinca de la „Casa iubirii” a trecut printr-o mare dezamăgire! Ce a pățit fosta concurentă: „Deja am ajuns la limită”

Catinca de la „Casa iubirii” a trecut printr-o mare dezamăgire! Ce a pățit fosta concurentă: „Deja am ajuns la limită”

Catinca, fosta concurentă a emisiunii „Casa Iubirii” a povestit că este dezamăgită de răutatea oamenilor.

Recent, Catinca a decis că nu mai poate suporta criticile și comentariile pe care le primește așa că a decis să pună mâna pe telefon și să transmită un mesaj public legat de răutățile pe care le primește în mesajele private de la oameni.

În urmă cu trei zile, o persoană foarte dragă i-a murit Catincăi, astfel că fosta concurentă a publicat o poză cu un doliu, dar și o fotografie de la biserică. Se pare că situația dureroasă pe care o trăiește Catinca a atras ironii la adresa acesteia, lucru care a făcut-o pe brunetă să izbucnească.

„N-am vrut să deschid subiectul pentru că nu mi se pare normal să mă plâng aici de ce mi se întâmplă în viața privată, dar deja am ajuns la limită și nu pot să tac din gură când văd toate proastele posibile care se găsesc să comenteze despre ce postez, mai ales când vine vorba de ultima postare (n.r.: o poză la biserică) în care este vorba de ce s-a întâmplat astăzi în viața mea și despre evenimentul care s-a întâmplat în urmă cu două zile.

Dacă vedeți că postez astfel de chestii automat n-am nevoie să-mi spuneți: Vai, unde era credincioasa, vai, nu știu ce. Sunteți nesimțiți, nu aveți pic de respect față de nimeni și sper să n u aveți parte de ce moment am eu acum. Uitați să fiți oameni și e urât”, este mesajul transmis de Catinca, pe Instagram, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza