Oana Roman trece prin momente cumplite. Vedeta este la pământ: „ Am nevoie de gândurile voastre..”

Oana Roman trece prin momente cumplite. Vedeta este la pământ: „ Am nevoie de gândurile voastre..”

Oana Roman trece prin momente dificile din cauza mamei sale care va ajunge pe masa de operație.

Potrivit informațiilor transmise de Oana Roman pe pagina sa de socializare, Mioara Roman va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată.

„Mă duc la spital. Mama va suferi astăzi o intervenție chirurgicală destul de complicată. Am nevoie de gândurile voastre, pentru că va fi complicat. Vă țin la curent! Doamne ajută!”, a transmis Oana Roman pe pagina sa de socializare.

Trebuie menționat că anunțul a venit după o săptămână în care mama ei a fost internată, din nou, în spital. Mioara Roman a ajuns în acest an de patru ori, de urgență, la spital.

Oana Roman a mărturisit anterior pe rețelele de socializare că face tot posibilul ca starea de sănătate a mamei ei să se îmbunătățească.

„Azi, ca și ieri, stau lângă mama și facem tot ce putem pentru ea. Mulțumesc pentru gândurile bune”, a transmis Oana Roman.

Ea a vorbit despre cum se simte mama ei, mărturisind că „e mai bine”, dar nu are putere să dea mai multe detalii, situații fiind încă neclară.

„Așa și așa. Încă nu știu să spun. E mai bine ca ieri. Sunt aici cu ea aștept sa vina și Catinca. Nu am putere acum să dau mai multe detalii. Încă nu avem o situație clară.”, a mai declarat Oana Roman.

 
Amintim că, Mioara Roman s-a accidentat recent destul de tare în complexul în care se recuperează. Deși are o vârstă înaintată și probleme de mobilitate, mama vedetei a încercat să se deplaseze singură, iar într-un moment de neatenție a căzut și s-a lovit puternic în zona feței, povestea Oana Roman.

Aceasta le-a mărturisit atunci fanilor ei că mama ei se recuperează extrem de repede. Cu ochii în lacrimi, Oana Roman le-a mulțumit personal oamenilor care au grijă de mama ei, potrivit capital.ro.

Comenteaza