Oana Roman e disperată! Fiica ei a ajuns pe mâna medicilor! Ce probleme grave de sănătate are

Oana Roman e disperată! Fiica ei a ajuns pe mâna medicilor! Ce probleme grave de sănătate are

Oana Roman și-a alarmat fanii după ce a mărturisit că fiica ei nu se află într-o stare bună și a ajuns pe mâna medicilor.

Oana Roman a trecut prin momente dificile, asta după ce fiica ei nu s-a simțit tocmai bine în ultima perioadă, motiv pentru care vedeta a mers cu ea la medic pentru câteva investigații. Isabela avea simptome de alergie, însă vedeta a vrut să lămurească că totul este în regulă, așa că micuței i s-a recoltat sânge pentru analize.

Oana Romană își ține fanii la curent cu toate momentele din viața ei, iar de această dată vedeta a vrut să lămurească situația cu privire la fiica ei. Oana Roman a decis să meargă cu Isabela la medic pentru câteva investigații. Micuței i s-a recoltat sânge pentru analize, iar din fericire Isabela nu are Covid sau streptococ.

''Isa a ieșit negativ la test covid și cel de streptococ (...). Analizelele de sânge au arătat că are o infecție de tip bacterian, și din păcate trebuie să ia antibiotic. Mă duc să iau antibiotic și o să fie bine.'', a mărturisit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Isabela a fost infectată cu o bacterie, iar Oana Roman a fost cea care s-a dus să achiziționeze rapid medicamentele de la farmacie deoarece micuța ei este nevoită să ia antibiotic pe o perioadă de timp. Fanii vedetei au fost cei care i-au transmis numeroase mesaje de încurajare, așa că vedeta a fost cea care le-a mulțumit în mediul online.

Oana Roman a fost cea care a mers cu Isabela la spital pentru a afla diagnosticul deoarece micuța ei avea simptome de alergie, însă vedeta a aflat exact cu ce probleme de sănătate se confruntă după ce i s-au făcut analizele, potrivit spynews.ro.

Comenteaza