Oana Roman, confesiuni tulburătoare la TV: „Nu știam dacă o să trăiesc sau nu”

Oana Roman, confesiuni tulburătoare la TV: „Nu știam dacă o să trăiesc sau nu”
| Foto: instagram.com

Oana Roman a vorbit despre cel mai greu moment din viața ei în cadrul emisiunii prezentate de Andreea Mantea și a făcut confesiuni tulburătoare, în urma cărora telespectatorii au rămas șocați. 

Potrivit fanatik.ro, fiica fostului premier și-a amintit de momentul în care a născut-o pe fetița ei. Deși în mediul online este o persoană optimistă și transmite numeroase mesaje pozitive, Oana Roman a trecut prin clipe grele de-a lungul vieții. Vedeta a povestit despre momentul în care a născut-o pe Iza și complicațiile pe care le-a suferit la momentul respectiv.

Fiica lui Petre Roman a vorbit despre toate aceste lucruri și despre multe altele la „Trăiri alături de Andreea Mantea” de la Kanal D, difuzată lunea de la 22:30.

În spatele optimismului și a atitudinii pozitive, Oana Roman ascunde multe întâmplări dramatice care i-au marcat existența. Chiar înainte de sărbători, aceasta a încheiat relația cu Marius Elisei, de data aceata definitiv.

Vedeta și-a adus aminte de traumele suferite după ce a născut-o pe fetița ei, când era aproape să-și piardă viața. Aceasta a vorbit despre perioada grea care i-a marcat viața.

„Nu am mai povestit asta niciodată, până acum. Este unul dintre cele mai emoționante momente din viața mea. După ce am născut, am avut niște probleme de sănătate foarte mari. A trebuit să fac, în ultima instanța, o operație foarte dificilă.

Comenteaza