Oana Matache și Radu Siffredi se vor despărți?! Carmen Harra dă verdictul! 

Oana Matache și Radu Siffredi se vor despărți?! Carmen Harra dă verdictul! 
| Foto: wowbiz.ro

Carmen Harra a făcut mai multe previziuni despre noua relație a Oanei Matache cu Radu Siffredi. 

De când Oana Matache a făcut publică relația pe care o are cu Radu Siffredi, atât sora Deliei cât și noul ei iubit s-au ales cu o mulțime de critici în mediul online.

Acum însă, clarvăzătoarea Carme Harra face lumină în aceast scandal. Celebra prezicătoare spune că într-adevăr noua relație amoroasă a Oana nu va fi una longevivă. Carmen nu este de acord cu modul în care sora Deliei a lăsat lucrurile cu Răzvan Miheț, înainte de a-și arăta sentimentele față de Radu Siffredi.

Clarvăzătoarea mai spune că, în opinia ei, Siffredi a cucerit-o pe Oana Matache cu șarmul său și a deteminat-o pe fiica Ginei să își dorească cu orice preț să fie iubita sa, astfel renunțând la mariajul pe care îl avea de ceva timp cu fostul partener de viață.

 „Ruptura asta poate să fi venit în timp, ei s-au detașat în timp unii de alții, nu a existat fuziunea aia emoțională și atunci s-au uitat unii la alții ca doi străini. Asta e o variantă, dar mai e și varianta că ea a avut așa o iubire peste noapte de acest om, cu care eu personal cred că ar putea să aibă o conexiune karmică, pentru că numai conexiunile karmice produc rupturi atât de puternice în mariajul cuiva. Asta e concluzia mea, aici ne raportăm la o relație karmică, relațiile karmice vin din experiențele anterioare. Eu cred că ea are o atracție cu acest Radu, noul ei iubit, care în plus pare să fie foarte șarmant și a prins-o în mrejele lui. Partea proastă este că ea lasă totul nerezolvat în relația cu Răzvan, lasă doi copii, lasă suferința celor din jur la familia ei care sunt intrigați, nu aprobă.

Ea dorește cu orice preț să fie în această relație, dar când noi lăsăm lucrurile, psihologic vorbind, nerezolvate undeva, noi nu construim nimic pe suferința altora. De câte ori ne despărțim de cineva și producem durere și vrem să fim fericiți cu altcineva, nu ne construim acea fericire. Eu am o îndoială că ea merge în timp cu bătaie lungă în relații foarte bune cu acest Radu, pentru că ea lasă în spate toată această acțiune undeva greșită, pentru că ea nu și-a pregătit o separare sau un divorț. A făcut totul brusc, peste noapte, a făcut în ascuns și lucrurile astea nu merg așa. Nu o să-i placă ce-i spun eu, oamenii nu vor să audă adevărul, ne doare rău de tot, îl respingem și ne revoltăm și condamnăm persoana care ne pune adevărul în față, pentru că nu putem să-l digerăm”, a declarat Carmen Harra

„Pericolul pe care Oana îl creează este a celui de-al doilea divorț în cazul unei căsători cu acest Radu. Pornim cu Radu, dar nu știu câți ani, poate nu mai mult de 3, poate 7, dar nu e de bătaie lungă. Mă întreb și dacă ajunge să se căsătorească cu el, pentru că eu cum îl percep, e un bărbat foarte șarmant, foarte plin de viață, are o prezență și el este foarte convins de cine este, dar s-ar putea ca la un moment dat relația asta să devină banală pentru el și să vrea să iasă din ea. Acum îi place pentru că-l face celebru, se consideră măgulit, e genul de om pe care e bine să-l măgulești. E un pic de narcisist, dar în momentul în care ei s-au săturat de ceva și nu le convine se spală pe mâini și au plecat”, a mai explicat aceasta, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza