Carmen Harra, verdict șocant în cuplu Anamariei Prodan cu Ronald Gavril! Ce șanse de reușită au cei doi: „El nu este sufletul ei pereche”

Carmen Harra, verdict șocant în cuplu Anamariei Prodan cu Ronald Gavril! Ce șanse de reușită au cei doi: „El nu este sufletul ei pereche”
| Foto: wowbiz.ro

Carmen Harra a dezvăluit ce prevede numerologia despre Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril.

Carmen Harra a dat un verdict șocant în cuplu Prodanca și Ronald Gavril, iubitul din America al impresarei. În emisiunea “Online Story by Cornelia Ionescu”, cunoscuta clarvăzătoare a menționat că Anamaria Prodan, conform unui calcul numerologic, trăiește o intensă poveste de dragoste cu pugilistul român, există o chimie și o atracție puternică între ei, dar cu toate acestea, Gavril nu este sufletul pereche al vedetei.

Harra susține că amândoi trăiesc clipa și doar de ei depinde ca legătura pe care o au în prezent să ducă și la o căsătorie. Carmen Harra a vorbit deschis despre soarta cuplului format de Anamaria Pridan și Ronald Gavril și a ajuns la o concluzie. Cei doi au o chimie puternică, însă sunt șanse ca relația să nu dureze o veșnicie. 

Ana este o femeie care adoră să fie în centrul atenției. El este un spirit liber, îi este foarte greu să se atașeze. Ea este dornică de atașament. Ei funcționează după nivele energetice, este o relație tranzitorie, care ține o perioadă de timp. Între ei este o chimie și o atracție puternică, ceva real, în momentul ăsta sunt potriviți unul pentru altul.

Singurul aspect negativ este inabilitatea lui de a se atașa 100%. El nu este neapărat sufletul ei pereche, dar amândoi trăiesc clipa. Pentru ea, această relație e o formă de vindecare. Amândoi trebuie să se implice să formeze o relație pe viață.  Ronald este un om echilibrat, dar în același timp și liber. Ana și Ronald sunt extrem de compatibili și profesional.”, a explicat Carmen Harra, la „Online story”, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza