Oana Lis s-a căsătorit din nou?! Vedeta a fost surprinsă în rochie de mireasă

Oana Lis s-a căsătorit din nou?! Vedeta a fost surprinsă în rochie de mireasă
| Foto: wowbiz.ro

Oana și Viorel Lis trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, însă de curând Oana a fost surprinsă în rochie de mireasă.

Oana și Viorel Lis trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, iar relația lor a fost supusă multor încercări și obstacole, însă dragostea și sentimentele puternice pe care le au unul pentru celălalt i-au făcut pe cei doi să treacă peste toate cu brio.

Așa se face că, fostul edil al Capitalei se confruntă cu mai multe probleme de sănătate, iar partenera lui îi este alături, indiferent de situație, fiind singura care are grijă de bărbat.

Este o perioadă grea pentru Oana Lis, mai ales din punct de vedere financiar, așa că a recurs la câteva trucuri.

Mai exact, în urmă cu puțin timp, la un eveniment monden, a îmbrăcat una dintre rochiile sale de mireasă. Atât de bine a transformat-o, că nimeni nu și-a dat seama.  

"Asta e una dintre rochiile mele de mireasă. Aveam un voal lung, l-am băgat pe dedesubt și l-am mai tăiat. În ultimul timp, ca să nu mai cheltui bani pe haine, am încercat să reinterpretez ceea ce am.

La un moment dat am vrut să o vând și am zis că eu pot să mă îmbrac cu rochia de mireasă și acum. Încă încap în ea. Așa am făcut cu mai multe rochii. Am încercat să le dau o formă, ca să pot să le port.", a declarat Oana Lis, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza