Oana Lis revine în afaceri! Vedeta și-a redeschis cabinetul de consiliere psihologică. Cât costă o ședință de terapie

Oana Lis revine în afaceri! Vedeta și-a redeschis cabinetul de consiliere psihologică. Cât costă o ședință de terapie

Oana Lis, soția lui Viorel Lis, și-a rereschis cabinetul de consiliere psihologică, după ce o perioadă l-a avut închis. 

 

 

Oana a făcut anunțul mult pe pagina sa Facebook și le-a transmis celor care o urmăresc că este gata să îi întâlnească față în față dacă au nevoie de consiliere. Cabinetul se află în sectorul 1 al Capitalei.

”Voiam să vă anunț că am redeschis fizic cabinetul de psiholog în sectorul 1. Putem lucra pe teme pe care eu mi le-am lucrat și vindecat la mine și din acest loc pot conține și pe altcineva cum ar fi depășirea traumelor din copilărie, anxietate, depresie, travaliu de doliu, atac de panică, cum să fii tu bine și pe primul loc, dar în același timp să-i susții și pe cei din familia ta, găsirea motivației în viață, îmbunătățirea relației cu cei din jur, iertare și acceptare.

Deci, cum spuneam, vă aștept cu drag să ne cunoaștem live și în același timp, le mulțumesc pentru încredere celor care deja lucrează cu mine și să-i felicit pentru dorința de evoluție personală. Numai bine tuturor!” a scris Oana Lis pe Facebook.

Oana a fost întrebată dacă face și ședințe online, cu cei care nu sunt din București. Soția lui Viorel Lis a răspuns că poate oferi și ședințe online și că prețul acestora este mai mic decât al ședințelor în cabinet: 70 de lei pentru o ședință online și 100 de lei pentru o ședință în cabinet, potrivit cancan.ro.

Comenteaza