Oana Lis, în pragul falimentului?! Vedeta și-a dus verigheta la amanet pentru că avea nevoie urgentă de bani: ”Am făcut un păcat...”

Oana Lis, în pragul falimentului?! Vedeta și-a dus verigheta la amanet pentru că avea nevoie urgentă de bani:  ”Am făcut un păcat...”

Oana Lis și-a amanetat verigheta deoarece a avut nevoie urgentă de bani, pentru soțul ei. 

Viorel avea neapărat nevoie de un căruț cu rotile, potrivit spuselor soției sale. Deoarece are parte de o perioadă în care stă prost din punct de vedere financiar, Oana Lis a fost nevoită să meargă la amanet pentru a face rost de bani.

Se pare că atunci când a venit vorba despre sănătatea partenerului său de viață, Oana Lis nu a mai ținut cont de nimic, nu a stat prea mult pe gânduri și a mers direct la amanet. Recent, Viorel Lis a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare.

De asemenea, Oana Lis a anunțat pe contul său personal de Facebook că soțul ei, Viorel Lis, nu se mai poate deplasa absolut deloc singur. Așadar, starea de sănătate a lui Viorel Lis este una îngrijorătoare.

Astăzi, Oana Lis a revenit pe rețelele de socializare cu o reacție, după ce și-a dus verigheta la amanet. A mărturisit că regretă decizia pe care a luat-o și că simte că a păcătuit, însă a menționat că avea nevoie de bani.

Mai mult decât atât, Oana Lis a explicat că oricum nu mai purta bijuteria, deoarece îi rămăsese mică. Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, s-a confruntat cu tot mai multe probleme de sănătate în ultima vreme.

”Acum, azi, regret că am dat-o, parcă mă simt că am făcut un păcat că am dat-o...dar nici nu o purtam că îmi rămăsese mică și aveam și nevoie de bani pe loc să plătesc căruțul . Off...”, a scris Oana Lis pe Facebook, potrivit spynews.ro.

Comenteaza