Oana Lis este în DOLIU... A murit în Săptămâna Mare!

Oana Lis este în DOLIU... A murit în Săptămâna Mare!
| Foto: spynews.ro.

Oana Lis, soția lui Viorel Lis, a pierdut-o pe mama ei chiar în Săptămâna Mare, cu doar câteva zile înainte de Paște. 

Oana Lis a trecut prin momente extrem de grele în urmă cu mai mulți ani, pe vremea când era doar un copil. Pentru ea Săptămâna Mare e încărcată de multă emoție, dar și tristețe, căci în această perioadă a pierdut-o pe mama ei.

Femeia și-a dat ultima suflare chiar înainte de Paște, iar Oana Lis a traversat clipe cumplite mulți ani de atunci înainte. Ea a povestit într-o emisiune TV că nu va putea uita niciodată tragedia și ceea ce s-a întâmplat atunci când avea 13 ani.

”În Săptămâna Mare a murit mama mea, nu o să uit niciodată lucrul ăsta, sunt mai emotivă în perioada asta. Bineînțeles că lumea se sărbători se adună cu familia, iar eu mulți ani am suferit când vedeam lume. S-a întâmplat când eram mai mică, când aveam 13 ani, dar lucrul acesta nu se uită niciodată”, a spus Oana Lis într-o emisiune TV.

Viorel Lis, probleme de sănătate

În ultima vreme, Oana Lis a trebuit să traverseze o perioadă destul de grea, căci Viorel Lis, soțul ei, a avut grave probleme de sănătate. Ea îi e sprijin tot timpul fostului primar al Capitalei, iar cei doi au putut trece peste tot ce s-a întâmplat.

Mai întâi acesta a avut coronavirus și a fost internat în spital, după care s-a ars la picior și din nou a avut nevoie de sprijin, iar cel mai grav a fost infarctul pe care Viorel Lis l-a suferit.

El a povestit că a crezut că nu se va mai întoarce acasă și va fi ultimele sale clipe alături de soția lui, însă mărturisește că a trăit ca prin minune și Dumnezeu l-a lăsat să se mai bucure de viață, deși mai are și alte probleme de sănătate, potrivit spynews.ro.


 
 
 
 

 

Comenteaza