Oana Lis e sfâșiată de durere! Mesajul tulburator postat in urma cu putin timp de la spital

Oana Lis e sfâșiată de durere! Mesajul tulburator postat in urma cu putin timp de la spital
| Foto: ziareonline.ro

Oana și Viorel Lis au fost infecțați cu COVID-19, și prin urmare au fost internați în același salon. 

Oana Lis a reușit să-i fie alături soțului ei și pe patul de spital. Vedeta a publicat prima imagine în care ea și Viorel Lis se țin de mână, în salonul în care sunt tratați de COVID-19 amândoi. Având în vedere că fostul edil al Capitalei face parte dintr-o categorie de risc, situația lui este mult mai delicată, dar soția lui nu îl lasă la greu.

În cele mai grele momente, inclusiv pe patul de spital, Oana Lis nu se dezlipește de Viorel Lis. Fostul politician se lupta deja cu probleme grave de sănătate de ceva vreme, iar îmbolnăvirea cu COVID-19 a fost o lovitură grea în cazul lui. Acesta a fost internat de urgență în spital, dar suferința i-a fost alinată la scurt timp. După doar câteva zile, soția lui i s-a alăturat în același salon, fiind și ea depistat pozitiv.

Deși este și ea bolnavă, Oana susține că starea ei este mult mai bună și se bucură de faptul că poate avea grijă de soțul ei chiar și în aceste clipe de cumpănă. Astăzi, vedeta a demonstrat că nu și-a pierdut optimismul și umorul nici pe patul de spital. Soția fostului primar a publicat o imagine în care îl ține pe acesta strâns de mână și a adăugat o descriere emoționantă, fără să uite să includă și o mică glumă.

„Împreună. La bine și la greu. Cum am stabilit. Noi doi. Pardon, noi trei, noi doi si covidul!”, a scris Oana Lis în dreptul imaginii.

Care este starea de sănătate a fostului edil

Săptămâna trecută, Oana oferea mai multe detalii despre starea de sănătate a fostului edil. Vedeta a menționat că și-a dorit să fie internată în același salon pentru a avea grijă de soțul ei, având în vedere problemele pe care acesta le întâmpină cu privire la deplasare.

„Am luat și noi beleaua, nu știu de unde, cum s-a întâmplat. Eu am avut simptome, iar când a început să aibă și Viorel nu mai puteam să am grijă și de el, și de mine, așa că am mers la spital. Nu avem o formă foarte gravă, suntem vaccinați. Au trecut de la doza 2 vreo 7 luni, trebuia să facem și doza 3. Am simțit o stare pe care nu am mai simțit-o niciodată. El e o persoană cu risc, el este la o sursă de oxigen, dar este la salon, ia tratament, eu sunt superfericită că avem loc în spital. 78 de ani are. Nu este intubat”, a declarat Oana în cadrul unei emisiuni, potrivit ziareonline.ro.

Comenteaza