Oana Lis dezvăluie starea reală de sănătate a lui Viorel Lis: "Viorel s-a împăcat cu ideea"

Oana Lis dezvăluie starea reală de sănătate a lui Viorel Lis: "Viorel s-a împăcat cu ideea"
| Foto: wowbiz.ro

Starea lui Viorel Lis nu este una atât de bună. Iar Oana Lis are grijă să nu-i lipsească nimic și să ducă o viață cât mai liniștită.

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Chiar dacă la început mulți au contestat relația lor, din cauza diferenței de vârstă, Oana a demonstrat că dragostea învinge orice. Oana Lis este un exemplu de femeie, care îi este alături soțului și în cele mai grele clipe din viața sa.

"Vă mulțumesc pentru că vă interesați de starea lui Viorel. Eu răspund mai mult la telefon, pentru că eu mă și ocup de starea lui de sănătate, să îi fie bine, să aibă de toate. Din păcate, faptul că acum nu se simte atât de bine pe cât te poți simți la 78 de ani e și un efect secundar al pandemiei. Cel puțin anul trecut a fost foarte solicitant pentru noi, pentru că acele restricțiii, cu 3 luni de izolare, apoi având în vedere că el are diabet și nu ar fi rezistat Covidului, ne-am ferit foarte mult.

El în 2020 a ieșit de trei ori din casă. Din cauza sedentarismului și bolilor pe care le avea deja, diabetul și alte probleme de sănătate, a făcut niște parestezii pe picioare. În mod normal dacă nu era pandemia în secunda doi am fi mers la doctor la recuperare medicală, dar am recuperat foarte mult de teama Covidului și așa s-a agravat situația. A fost cea mai bună decizie în acel moment. 
Anul acesta a făcut recuperare medicală, dar doar 10% s-a recuperat.", a declarat Oana Lis în exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Oana este cel mai mare sprijin pentru Viorel Lis. Problemele medicale, dar și greutățile vârstei, îl împiedică să se mai poată deplasa ușor. Ori de câte ori vrea să iasă din casă, fostul edil al Capitalei are nevoie de sprijin. Și acest sprijin este mereu soția sa.

"Am ieșit foarte rar în acești ani, pentru că e foarte greu. El e total dependent de mine când iese din casă, adică nu poate ieși fără mine sau fără altcineva, dar altcineva nu e, pentru că trebuie să se țină de mine, are nevoie de sprijin, de cadru sau de mine, să se țină să meargă. Dacă urcă scările, sunt trei scări în fața blocului. Am făcut cerere la asociație să pună o bară de sprijin, dar încă așteptăm și cele trei scări nu le poate urca, pentru că nu se poate ține de pereți și atunci apelăm la un om care trece pe stradă, așteptăm. S-a întâmplat să cadă.", a povestit Oana Lis pentru wowbiz.ro.

Oana Lis a reușit să-și ducă soțul la restaurant și să ia masa împreună așa cum o făceau pe vremuri. Chiar dacă mulți o condamnă și îi reproșează că se plânge prea mult, Oana se consideră o persoană puternică.

"Mă bucur că m-ați întrebat, pentru că nu poți să-ți faci o părere despre o postare pe facebook sau o poză. Eu nu pot să postez poze cu un om care e căzut, bolnav. E vorba de imaginea unui om și acele poze s-ar duce în spațiul public, nu că m-ar interesa ce spun alții, doar persoanele dragi, care mă ajută, sunt implicate în viața mea.

Pot să spun că e greu, dacă nu făceam Psihologia și cursurile de Dezvolftare Personală și eu merg la terapie, și eu sunt om și am diferite probleme. Eu aleg să mi le rezolv. Am văzut un comentariu "vai, dragă, dar ce te plângi atât. Că un psiholog nu ar trebui să se plângă". Nu e vorba despre asta. Eu mă consider puternică, pentru că îmi permit să mă arăt vulnerabilă.

Atunci când vorbești despre problema ta, apare de undeva ajutor. Dacă nu vorbești de problema ta, nu te ajută nimeni. Faptul că unii oameni aleg să țină gunoiul sub preș și aleg să nu discute problemele lor, asta nu îi face mai puternici. Consider că atunci când vorbesc de problemele mele și mi le asum, nu sunt slabă, sunt puternică. Îmi asum că unii oameni vor comenta urât de mine, pot să citesc acele mesaje și să zâmbesc în continuare în acea zi.

Asta mă face puternică, asta vine din faptul că sunt o persoană credincioasă, nunumai că merg la biserică, dar în tot ceea ce fac pun suflet și încerc să fac așa cum am fost crescută de bunica mea, într-un spirit de a fi bun, de a avea grijă de ceilalți, de a nu răspunde cu răutate la răutate.", a mărturisit Oana Lis pentru wowbiz.ro.

Comenteaza