Oana Lis a fost hărțuită la cabinetul ei psihologic: "Tot felul de frustrați sexual"

Oana Lis a fost hărțuită la cabinetul ei psihologic: "Tot felul de frustrați sexual"
| Foto: click.ro.

Puțini știu că Oana Lis are propriul cabinet de consiliere în Capitală.  Aceasta se plânge a ajuns să fie hărțuită de diverși indivizi dubioși, care-i fac avansuri sexuale.

 După ce a absolvit Psihologia, Oana Lis și-a deschis un cabinet psihologic, chiar înainte de a începe pandemia, însă acum mărturisește că este hărțuită de tot felul de indivizi ciudați, care o sună în alte scopuri decât consilierea…

Din cauza contextului actual, dar și a stării de sănătate a soțului ei, Oana și-a continuat activitatea în on-line. La scurt timp după ce a redeschis cabinetul, au început însă problemele.

De îndată ce a redeschis cabinetul, Oana Lis a început să întâmpine probleme – soția lui Viorel Lis mărturisește că este hărțuită de tot felul de indivizi, așa-ziși clienți, care o sună și fie închid, fie îi fac avansuri sexuale.

„Încerc să mă calmez că sunt psiholog. Am vorbit și cu alte colege. În on-line-ul ăsta noi ne expunem, din viațapersonală, telefoane etc.Unii mă știu de la televizor și lumea are impresia că poate să sune și să stăm de vorbă, eu nu am nici o treabă gen.

Dar eu am treabă toată ziua, trebuie săam și grijă de Viorel, de casă, de mașină, să fac cumpărături. Nu pot să stau toată ziua la telefon să-i ascult pe ei. E frustrant să te sune lumea să închidă, mă sună tot felul de frustrați sexual!

Cineva mi-a zis să nu-mi mai dau numărul de telefon, să pun un formular, dar eu sunt deschisă. Mi se pare normal ca omul să ia legătura cu mine. Niște doamne nu aveau încredere să-mi bage banii în cont să plătească ședința. Vedeți câte țepe se întâmplă pe Internet. Lumea e normal să fie reticentă. O să încerc să gestionez singură situația', a declarat Oana Lis pentru Click!.

 

Comenteaza